CRIMĂ! Piatra Neamţ: Apă oprită pe caniculă, la 35 de grade!

De cîteva ore bune, circa 20 la sută din locuitorii din Piatra Neamţ s-au trezit fără apă la robinete. Neanunţaţi de vreo avarie sau de vreo intervenţie la reţea care să ducă la sistarea furnizării de apă pe aşa temperaturi de Cuptor, locuitorii din Mărăţei, 1 Mai, Strada fermelor au umplut reţelele de socializare cu „dedicaţii” la adresa Companiei Apaserv şi a Primăriei Piatra Neamţ.

„Nişte criminali, nişte incompetenţi! Cum naiba să ne lase fără apă pe pârjolul ăsta şi aşa, fără să anunţe. Probabil că şefii de la Apaserv şi de la Primărie stau prin birouri răcoroase, cu aer condiţionat, le aduc secretarele apă cu gheaţă…”, comenta o pietreancă supărată că nu are cu ce face un duş copilului de 3 ani…

De câteva minute, după cum semnalează unii cetăţeni, apa a început să revină în unele zone afectate, dar nu în toate…

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “CRIMĂ! Piatra Neamţ: Apă oprită pe caniculă, la 35 de grade!

 1. Domnule Vinca
  Urările de bine transmiteți-le Tov.Arseni
  Primăria Piatra Neamț nu are treaba
  Arseni prin Comuniștii Puscasu și Boaca a numit un profesor de tumbe la ApaServ.

  Admin: Dle Dughir, eu nu scriu nici pt Arsene, nici pt Chitic, nici macar pt dvs (desi nu cred ca aveti a va plange de modul in care Vestea a relatat diverse episoade de la Apaserv. Sau poate aveti dar nu stiu eu despre ce ar fi vorba…). Scriem pentru cititori, pt popor cum se spune.
  Daca aveti de transmis ceva lui Arsene sau altcuiva , sunt convins ca va descrucati si fara ajutorul meu. Nici nu ma pricep la servicii de posta si nu vreau sa fac concurenta neloiala nici celor care practica aceasta nobila meserie nici celor carora li se spune, peiorativ, „postasi de serviciu”.
  Daca totusi nu stiti cum sa comunicati cu vreun demnitar, va putem ajuta cu o adresa de mail, un nr de telefon, ca suntem baieti de treaba.
  numai bine…
  (D.V.)

 2. lasa domnule dughir ca nici dumneata nu te grabeai sa rezolvi problemele oamenilor.ii tratai cu dispret…acum te oftici, nu dumneata l-ai mentinut in functie pe actualul director???/Acum nu mai este bun? Ai sfidat pe toata lumea cu atitudinea asta aroganta….nimeni nu-ti poate trece in dreptul tau vreo realizare la aceasta companie…asa ca lasa pe cei in functie sa hotarasca..

 3. Cine sa hotarasca, d-le Mihai , Pacala si Movila ? Hai lasati ca nu le cunoasteti performantele profesionale….
  Ca apar avarii, avand in vedere starea unor retele de distributie demult depasite nu avem de ales, decat ca trambitasii din campanii electorale sa treaca la fapte.
  Problema e gestionarea avariilor si comunicarea . Cum este posibil sa nu furnizezi apa 48 ore pe o asa canicula si sa nu spui nimic ?
  Gargara din sedintele de partid e una meseria e alta….

Lasă un răspuns