Crimă la Pânceşti

crima

O femeie de 67 de ani din Pânceşti a murit ca urmare a rănilor fatale produse „cu un obiect tăietor” (după cum spune Poliţia Neamţ). Deposedat de arma crimei de martori, agresorul de 40 de ani a plecat iniţial de la locul faptei dar s-a reintors, cu “alt obiect tăietor” cu care a lovit în spate o altă femeie de 60 de ani.

“În ziua de 21 iunie a.c., orele 16.30, Postul de Poliție Pâncești a fost sesizat despre faptul că pe raza satului Ciurea, un bărbat de 40 ani din comună a agresat fizic cu un obiect tăietor o persoană de sex feminin de 67 ani din comună, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că între suspect și victimă a avut loc un conflict spontan, timp în care agresorul a agresat fizic victima în zona picioarelor cu un obiect tăietor. Fiul victimei împreună cu o femeie de 60 ani din comună au intervenit și i-au luat suspectului obiectul tăietor, după care au acordat primul ajutor victimei, însă aceasta a decedat ca urmare a leziunilor suferite. Suspectul a revenit imediat la locul faptei având asupra sa un al doilea obiect tăietor pe care l-a luat de la domiciliul său și a aplicat persoanei de 60 ani o lovitură în zona spatelui provocându-i leziuni.

Suspectul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări”, este menţionat în comunicatul emis duminică de Poliţia Neamţ.

vestea.net

coperta crima

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.