Crima de la Roman / COSTICĂ ȚIGANU’ A DAT CU CUȚITUL SUB OCHII MARTORILOR NEPĂSĂTORI!

Locul crimei – sursa: street view

Costantin Turcă – cunoscut în Roman drept Costică Țiganu – a comis crima sub ochii martorilor care se aflau pe terasa unde a avut loc incidentul care s-a soldat cu decesul victimei, Cornel Artenie (48 ani).

Din ceea ce spun surse neoficiale, martorii respectivi (care se aflau si ei pe terasa Barului Casa Montana de peste drum de agentia Raifaissen de pe Bdul Roman Musat) nu numai că nu au reacționat în niciun fel dar când au ajuns polițiștii la fața locului reacțiile lor au fost de tipul „nu știu, nu am văzut, mă uitam în altă parte”.

Citeste si ÎNJUNGHIAT MORTAL! Martor de serviciu al Poliției, atacat în centrul Romanului

Criminalul a fost capturat apoi de polițiști în apropierea UPU de la Spitalul Roman unde mersese, probabil, pentru a afla detalii despre starea victimei. Polițiștii care l-au prins l-au recunoscut după imaginile văzute pe camerele de observare de la terasă. Cuțitul cu lama rabatabilă cu care a lovit victima în zona inimii a fost găsit asupra lui.

Despre Costică Țiganu se știa că poartă, în mod frecvent, cuțiti la el. Iar cei care vor fi tentați să critice Poliția pentru acest detaliu ar trebui să știe că legislația veche, foarte dură în privința portului armelor albe, a fost modificată acum câțiva ani și a fost strecurată sintagma „în mod nejustificat”, ceea ce scoate de sub incidența legii pe orice posesor de cuțit în spații publice care va spune că urma să meagă cu culeagă bureți în pădure și avea nevoie de brișcă. Sau orice alt motiv… Legea a rămas mai fermă doar pentru portul armelor albe la spectacole, manifestări publice sportive sau culturale, adică aproape la fel ca pentru purtătorii autorizați de pistoale cu bile… Poate e un detaliu asupra căruia ar trebui să mediteze parlamentarii și să încerce revenirea Legii 61 la forma inițială, pe acest aspect.

Citeste si ÎNJUNGHIAT MORTAL! Martor de serviciu al Poliției, atacat în centrul Romanului

Criminalul va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

D.V.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Crima de la Roman / COSTICĂ ȚIGANU’ A DAT CU CUȚITUL SUB OCHII MARTORILOR NEPĂSĂTORI!

  1. E normal ca martorii sa aibă o astfel de reacție, pentru ca după aceea, instanțele de judecată își bat joc de aceștia. Ii cheamă sa-i audieze de șapte mii de ori.Si la instanța de fond, recurs,apel, rejudecare, cale nu știu de care de atac etc. Te plimbi pe BANII tai prin toată țara de nu-ti mai trebuie a doua oară.Asta e justiția din România!!!

Lasă un răspuns