Credeţi în coincidenţe? Chiar manualul de religie e singurul care nu a ajuns în şcoli!

Manualul de religie de clasa a 5-a nu a ajuns în cantităţile necesare în şcolile din Neamţ. Şi se primesc comenzi până pe data de 22.11.2017 – aceasta este informaţia dintr-un comunicat al ISJ Neamţ în care se fac referiri la situaţia la zi a distribuirii manualelor şcolare (veyi fotografia alaturata).

Deci realizările măreţe din învăţământul nemţean din 2017 (situaţia e valabilă la nivel de ţară, din ce înţelegem) sunt:
-toate manualele şcolare (mai puţin cel de religie pentru clasa a 5-a) au ajuns în şcoli după mai bine de 2 luni de la începerea anului şcolar. Felicitări!
-singurul manual care nu a ajuns nici acum – şi probabil vor mai trece câteva săptămâni bune – este unul de religie. Într-o vreme în care asistăm la un veritabil atac la adresa Coaliţiei pentru familie (care a strâns 3 milioane de semnături pentru schimbarea Constituţiei cu inserarea prevederii exprese că „căsătoria e între bărbat şi femeie) şi o proliferare de multe ori deşănţată a minorităţilor (inclusiv sexuale) şi drepturilor lor, rămâne o întrebare – o fi doar o coincidenţă că nu a ajuns în şcoli chiar Manualul de Religie?

D.V.

 

Comentarii Facebook