Creatoare de modă “Sinucisă” pe facebook, de un cont fake!

nicoleta samoila sysy sinucisa pe facebook (2) nicoleta samoila sysy sinucisa pe facebook (1)

Glumă sinistră şi idioată pe facebook, unde un cont fake a postat pe peretele Nicoletei Samoilă (creatoarea de modă de la Sysy Atelier – Piatra Neamţ) un mesaj care dădea de înţeles că aceasta s-a sinucis. Şi ca să fie idioţenia dusă până la capăt, initial Nicoleta Samoilă nici nu putea intervene în contul ei pentru că îi fusese accesul blocat (probabil de un stol de reclamaţii, la adresa contului care, conform politicii facebook, se lasă cu o suspendare a contului; sau poate cu tentative de acces pirat, prin folosirea de parole inadecvate care, de asemenea, alertează administratorii care, la fel, suspendă accesul până la clarificare).

Nicoleta Samoilă a avut prezenţă de spirit după ce a aflat azi-noapte că… a murit şi a intrat totuşi pe facebook de pe contul Atelierului Sysy şi a şi făcut câteva printscreen-uri relevante. A fost inspirată întrucât, la scurt timp, postarea a dispărut, ceea ce înseamnă că acel cont de la care a pornit gluma sinistră s-a autosuspendat.

“Doamne, Dumnezeule, cum ai putut să faci aşa asta? Odihneşte-te în pace, suflet bun!”, este postarea făcută pe peretele Nicoletei de către contul Alina Florin.

Replica Nicoletei Samoilă a venit, la vreo 20 de minute (din contul Sysy Atelier): “Oameni lipsiţi de ocupaţie s-au gândit puţin să facă o glumă proastă şi să-mi spargă puţin parola de facebook. Fără să se gândească că eu am părinţi, fraţi, prieteni”.

Astăzi, cu puţin timp în urmă, Nicoleta Samoilă era întreagă şi vie. Şi contrariată de astfel de atacuri. Bănuieşte că ar fi vorba de o “criminală”, care a mai atacat-o şi altădată, tot pe facebook. Care îi are grija, cum se spune pe româneşte.
După ce şi-a recuperat accesul la contul personal, Nicoleta Samoilă – SYSY a postat, tot astăzi: <<Aseara,cineva,foarte bine intentionat/a a considerat ca-i bine sa se joace putin cu sufletele celor dragi mie ,postand aceata prostie pe contul meu de facebook.M-am amuzat dar si speriat in acelasi timp vazand ca unele persoane au intrat in panica.De obicei nu adaug in lista conturi sau persoane pe care nu le cunosc.Dupa ce am postat o poza cu fiul si nepotica mea ,mi-am verificat notificarile si probabil mi-a scapat printre degete aceasta ,,domnisoara ,,Alina Florin,care si-a permis sa scrie o asemenea mizerierie fara sa se gandeasca macar la parintii si fratii mei.A incercat sa-mi sparga tot ce inseamna yahoo,facebook dar fara sanse deoarece contul meu este foarte bine securizat.Mi-a fost blocat accesul la cont dar am reusit sa deslusesc misterul.Cand unii oameni nu au nimic de facut fac ceea ce se numeste Prostie.>>

11169965_1a092754674073376_1560148121440078589_n 21013097_1a092754694073374_7931618834194407445_n

 

 

 

 

 

 

Daniel VINCA

coperta sisi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Creatoare de modă “Sinucisă” pe facebook, de un cont fake!

  1. E vreo frustrata care e geloasa pe Nicoleta ca aom sau poate pe succesul ei in cariera…

  2. Mare stire domle… nu puteam dormi daca nu stiam ce s a intamplat. Penibil ziar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.