Cozmanciuc vrea să dea jos Guvernul!

Şeful PNL Neamţ consideră că noile măsuri fiscale luate de Guvernul României reprezintă un motiv fundamentat pentru dărâmarea Guvernului.

„PNL va iniţia o moţiune de cenzură ca urmare a măsurilor fiscale adoptate de Guvern. Guvernul PSD își bate joc de români, îngroapă economia României, viitorul țării. Toți cei care se simt responsabili pentru destinul țării vor susține moțiunea inițiată de PNL”, anunţă deputatul Mugur Cozmanciuc.

Rămâne de văzut dacă iniţiativa PNL, anunţată şi de preşedintele naţional Ludovic Orban va avea, în primul rând, susţinerea liberalilor. Pentru că mitingul de duminică de la Piatra Neamţ a arătat că, chiar la nivel de lideri, PNL Neamţ are spirit de echipă doar pe facebook. Mai concret, deşi Ludovic Orban a cerut liderilor, membrilor şi simpatizanţilor PNL să participe la mitingurile de duminică, la Piatra Neamţ şi Roman au fost câte 30-35 de protestatari din care cea mai mare parte nu aveau nicio treabă cu PNL. Cu excepţia unei consiliere judeţene PNL şi a altor două activiste liberale care au fost văzute la Roman, restul aleşilor şi liderilor din PNL Neamţ au preferat să aplaude pe facebook indicaţia lui Orban dar, real, să o ignore.

Culmea este că şi la Roman şi la Piatra Neamţ şi primarii şi grupurile cele mai mari de consilieri din CL-uri sunt ale liberalilor…

Update: 2 poze postate pe net de pagina TNL Neamt arata ca la mintingurile din Neamt ar fi fost si 6-7 membri TNL. Ramane valabila intrebarea cu alesii locali (de la Piatra Neamt, Roman si din intreg judetul) si cu liderii de la judet si de la organizatiile locale. Inclusiv cu cei plantati in ultimul timp prin diverse AGA, CA…

D.V.

 

 

Comentarii Facebook