Cozmanciuc, veste bună: „Scădem preţul la carburanţi prin eliminarea supra-accizei!”

Deputatul Mugur Cozmanciuc dă vestea bună a unei iminente reduceri de preţ la carburanţi prin eliminarea supraccizei care în acest moment este de 32 de bani/litru. Liderul liberalilor nemţeni anunţă că deputaţii din Comisia de Buget-Finanţe au votat pentru eliminarea respectivei taxe.

„Așa cum am promis, ne ținem de cuvânt. Astăzi, colegii mei deputați au reușit, la Comisia de Buget-Finanțe, să obțină voturile necesare prin care se va elimina supra-acciza la carburanți. După ce va trece de votul din plen și va intra în vigoare românii vor plăti mai puțin pe carburanți! De asemenea, tot astăzi la Comisia de Buget Finanțe de la Camera Deputaților a fost votată eliminarea supra-impozitării contractelor part-time”, spune Cozmanciuc.

D.V.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Cozmanciuc, veste bună: „Scădem preţul la carburanţi prin eliminarea supra-accizei!”

 1. Nu este nici o veste buna Cozmanciuc pentru noi cei care locuim in oras.

  Si asa Piatra NEAMT este cocalarit de cohorte de masini a unor tembeli veniti de la tara pentru ca se plictisesc acolo.

  Multumita PNL vom avea si mai multi taranoi si pierde vara care vor mazaci si polua orasul pentru ca e mai ieftin combustibilul in conditiile cand acest oras nu are centura si bulevardele sunt transformate in parcari asta fiind viziunea unui oras civilizat si modern aprimarului penal PNL,Chitic.

  Cozmanciuc,noi stim ca voi cei din PNL sunteti la fel de hoti,incompetenti si lipsiti de orice viziune ca cei din PSD.

  Nu pacaliti pe nimeni Cozmanciuc in special cu hotii si incompetentii pe care ii aveti la Primarie in frunte cu Chitic care numai au furat.

 2. Acum, ceea ce face Guvernul PNL este ”mai” groaznic decât ce făceau blamații PSD-iști

  Guvernul Orban a anunțat că-și asumă răspunderea pe probleme foarte sensibile cum ar fi: recursul compensatoriu, OUG 114, pensionarea anticipată a magistraților. În viitor, are în vedere asumarea răspunderii pe desființarea SIIJ și alegeri locale în două tururi. Asumarea Guvernului este mai rea decât OUG.
  Cozmaciuc , Nazare , Tapu ce faceti ..!! Ati luat pozitia strutului ….!!!

 3. Poate ca ar fi bine sa se ia și la Piatra o măsură ca cea de la București. Pe o anumita arie mașinile non euro , euro 1 și 2 ( poate chiar și 3) sa nu poată circula. Piatra Neamț este un dezastru ecologic . Poluat peste măsură ! Pe centura merg tirurile noaptea cu 80 -90 km la ora de vibrează mobila în casa . În Dumbrava în zona Dedeman zici ca ești pe autostrada . Nu se poate sa o ținem așa mereu!

Lasă un răspuns