Cozmanciuc: Toţi parlamentarii să voteze Guvernul Orban dacă doresc cu adevărat autostradă şi spital regional!


Liderul PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc transmite mesajul că parlamentarii care nu vor vota Guvernul Orban se opun, în fapt, dezvoltării judeţului şi zonei.

<<Premierul desemnat Ludovic Orban a prezentat astăzi componența viitorului Guvern PNL. Toți cei nominalizați au primit și votul meu! Sunt persoane integre, competente și le doresc mult succes pentru misiunea grea pe care o au în față. Dar împreună vor reuși.
De aceea reiterez ce am spus acum câteva zile: Vreau să fac un apel pentru toți parlamentarii din Neamț, și nu doar din Neamț, să meargă, în momentul în care se va vota guvernul PNL, la ședință. Să voteze guvernul PNL dacă își doresc cu adevărat o autostradă, un spital regional pentru Moldova. Orice formă de boicot va arătat că nu își doresc dezvoltarea acestui județ>>, spune Cozmanciuc într-un mesaj remis în urmă cu câteva minute.

D.V.

One thought on “Cozmanciuc: Toţi parlamentarii să voteze Guvernul Orban dacă doresc cu adevărat autostradă şi spital regional!

 1. Cozmanciuc un alt personaj toxic si inutil care paraziteaza de ani de zile sub masca PNL politica Nemteana/Moldova.

  Numai lozinci de 2 bani iar in rest la fel ca cei pe care ii ”critica”din PSD este un abonat la afacerile cu statul asa cum fac toti care se intituleaza politicieni si care pretind ca reprezinta interesele cetatenilor care i-au votat si care in realitate sunt niste hoti care au intrat in politica doar pentru a fura si delapida aceasta tara.

  Toate aceste acuzatii de fatada impotriva PSD nu mai pacalesc pe nimeni.

  PNL este la fel ca PSD.Sunt mana in mana la hotii si la delapidat banii publici.

  PNL Piatra Neamt este cel mai bun exemplu de incompetenti,hoti si oameni fara meserie.

  Cozmanciuc penibilule,din cauza fake-urilor umane ca tine Romania a ajuns ultima tara din Europa.

  Cum sa bati campii cu asemenea lozinci de rasu lumii cind organizatia de Neamt este condusa de hoti, nulitati ,traseisti si oameni de nimic ca Chitic,Barjoveanu,Panaite,etc.

  Sper ca la viitoarele alegeri sa dispareti din Neamt impreuna cu nulitatea de Iohannis.

Lasă un răspuns