Cozmanciuc: TERORISM ÎN CASCADĂ!

Vineri, 13 noiembrie 2015, va rămâne o zi de tristă amintire pentru Republica Franceză, pentru Europa şi pentru umanitate. Am primit cu multă durere atacurile barbare care au curmat vieţile a peste 100 de oameni şi au rănit alţi peste 100.
Este pentru a doua oară în acest an când Republica Franceză este ţinta unor atacuri teroriste de amploare, după cele petrecute în luna ianuarie la redacţia revistei Charlie Hebdo. De data aceasta este vorba de atacuri asimetrice bine concertate şi organizate. Vorbim despre şapte atentate în zone diferite ale Parisului, un terorism în cascadă.
Unul dintre locurile unde au avut loc aceste fapte absolut abominabile este sala Bataclan care, ca o ironie a sorţii, se află la doar câteva sute de metrii de redacţia revistei umoristice Charlie Hebdo.
Suntem martorii unor masacre care urmăresc destabilizarea întregii comunităţi internaţionale. Fenomenul terorist tinde să devină un fenomen la scară planetară având în vedere ţintele reale sau potenţiale declarate ale grupărilor teroriste. Trebuie să rămânem uniţi şi mult mai determinaţi în combaterea terorismului.
Îmi manifest solidaritatea faţă de poporul francez şi faţă de familiile victimelor.
Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei care ne-au părăsit şi să-i ocrotească pe cei răniţi!

Deputat Mugur Cozmanciuc
co-presedinte PNL Neamt

One thought on “Cozmanciuc: TERORISM ÎN CASCADĂ!

  1. Daca la Paris a fost terorism in cascada, la PNL Neamt e prostie in cascada!

Lasă un răspuns