Cozmanciuc: „Sunt mâhnit că nu toți colegii au înțeles că se poate!”

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț și candidatul pentru funcția de președinte al CJ Neamț transmite un prim mesaj după ce a devenit clar că Ionel Arsene (PSD) a câștigat un nou mandat,  în care, printre altele, își exprimă și mâhnirea pentru că unii dintre colegii săi de partid nu au depus toate eforturile posibile în bătălia abia încheiată.

„Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături, mie, echipei PNL de la nivel județean și echipelor PNL din fiecare localitate în parte. Îi felicit pe primarii liberali care vor prelua destinele localităților din județul nostru, începând cu cele două municipii: felicitări lui Andrei Carabelea, care a câștigat la Piatra Neamț, felicitări lui Leonard Achiriloaei, care a câștigat la Roman și îl felicit și pe Vasile Pavăl, care a câștigat la Roznov. Nu îi uit nici pe viitorii primari liberali ai comunelor din județ, pe care îi asigur aici de întreaga mea considerație și de tot sprijinul meu.
Cele mai alese mulțumiri merg direct din inima mea către nemțenii care au votat pentru BUNĂSTARE ȘI RESPECT. Sunteți cei care vreți mai mult, iar renașterea Neamțului stă în mâinile voastre. Împreună, am reușit să obținem victorii punctuale, iar Neamțul va începe să se schimbe. Din păcate, schimbarea va fi mult mai lentă decât ne dorim la nivel de județ, dar se va realiza!”, spune Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț punctează că nu poate fi supărat pe alegătorii care au avut o altă opțiune dar că rămâne o urmă de mâhnire în ceea ce privește (ne)implicarea unora dintre colegii săi: „Nu am cuvinte de critică la adresa celor care au făcut o altă alegere. Au ales ceea ce au crezut că va fi bine pentru Neamț. Îi sfătuiesc ca, în următorii patru ani, să compare realitatea înconjurătoare cu proiectele pe care eu le-am propus. Am încredere în capacitatea de analiză a nemțenilor și în faptul că nu își vor pierde speranța, deoarece rezultatul la nivel județean este doar o amânare, cu patru ani, a dezvoltării Neamțului. Pe de altă parte, sunt mâhnit că nu toți colegii au avut încrederea că SE POATE și că, împreună, vom câștiga. Era nevoie cel puțin de mai multă energie, pentru a transmite, cu înțelepciune, această încredere și nemțenilor.Poate asta va fi o lecție pentru fiecare dintre noi, un moment de reflecție asupra priorităților pe care le-au avut. Pentru că fiecare comunitate are conducătorii pe care îi merită și fiecare se va bucura de ceea ce a ales”.

<<PNL Neamt, va fi vocea – și mai ales ochii – cetățenilor care doresc schimbare. PNL Neamt va reaminti constant PSD că alianța sub sigla căreia au câștigat la județ promitea, încă din nume, “modernizarea Neamțului”. Apelul meu de azi este să dăm dovadă de SOLIDARITATE, pentru a avea parte de respect, și ulterior, prin muncă, să avem și bunăstare>>, concluzionează Cozmanciuc.

D.V.

Lasă un răspuns