Cozmanciuc şi PNL Neamţ au dat start campaniei de semnături pentru Iohannis! Fostul prefect Panaite, liberal cu acte în regulă…

Liberalii nemţeni au dat şi ei startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte al României.
O echipă de activişti liberali era astăzi (sâmbătă, 9 august) prezentă pe străzile din Piatra Neamţ şi îi invita pe trecători să semneze pe tabelele speciale.

Pe de altă parte, tot în tabăra liberală – aşa cum Vestea a anticipat – a avut loc şi oficilializarea relaţiei Vasile Panaite – PNL Neamţ. Fostul prefect a anunţat printr-un mesaj înscrierea sa oficială în PNL.

„Dragi prieteni,
Cu bucurie vă anunț că m-am alăturat unei echipe în care cred cu adevărat și alături de care voi pune umărul pentru ca proiectul președintelui Klaus Iohannis să fie îndeplinit.
Am fost întotdeauna un om de dreapta și am convingerea că PNL este singurul partid care poate aduce progresul României.
Rămân un om de echipă și sunt pregătit să pun în practică deciziile conducerii PNL Neamț.
Vă îndemn și pe dumneavoastră să vă alăturați acestui proiect de țară al președintelui Klaus Iohannis!
Doamne ajută!” – spune Panaite.

Rămâne de văzut dacă Panaite se va înscrie şi el în cursa internă din interiorul  PNL Neamţ pentru a fi desemnat candidatul partidului la funcţia de primar de Piatra Neamţ.
Din informaţiile publice vehiculate până acum, s-au înscris deja 3 candidaţi, Constantin Teodorescu, Andrei Carabelea şi un controversat consilier local, Romel Bîrjoveanu (detalii AICI, in newsallert.ro – Iată cine vrea să fie primar de Piatra-Neamț, în locul lui Dragoș Chitic, în 2020).

D.V.

Lasă un răspuns