Cozmanciuc și echipa PNL au demarat campania electorală


pnl
Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a declarat astăzi că toți cei 15 candidați propuși pentru Senat și Camera Deputaților sunt pregătiți de campania electorală, dar și pentru cei patru ani care urmează, în care vor trebui să reprezinte interesele cetățenilor.
Echipa pe care o vedeți în fața dumneavoastră este pregătită pentru întreaga campanie electorală, dar și pentru cei patru ani care urmează. Avem printre noi și colegi aflați la început de drum, dar și oameni cu experiență. Fiecare dintre ei este om de valoare personală și socială, dovedită prin proiecte. (…)Partidul Național Liberal va duce o campanie bazată doar pe mesaje positive. (…) Îmi doresc din suflet ca sărbătoarea Centenarului Marii Uniri să reprezinte momentul unei Românii Unite”, a spus Cozmanciuc, aspirant la fotoliul de deputat.
Afirmațiile liderului liberalilor nemțeni a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă la care au participat toți cei 10 candidați pentru fotoliul de deputat și cei 5 propuși pentru Senat. Pe lângă Mugur Cozmanciuc, au luat cuvântul și senatorul Eugen Țapu Nazare, care a pus accent pe problemele legate de industrie, primarul de Roman Laurențiu Leoreanu, care a atins subiecte privind discrepanțele legate de salarizarea din educația și sănătate, dar și lucruri din administrația publică locală. La rândul său, Cătălin Drăgușanu a punctat printre altele, aspecte ce țin de justiție și de imunitatea parlamentară.

Alex SÎRBU / ADV.

 

Lasă un răspuns