Cozmanciuc: Războiul din PSD e unul între clanuri cu aceleași obiective!

Deputatul de Neamț Mugur Cozmanciuc crede că actualul război din PSD este unul între două clanuri acer au aceleași principii.

„Războiul din PSD, contrar aparențelor, se duce între clanuri care au exact aceleași obiective! Târgul propus de gruparea disidentă Firea – Stănescu – Bădălău –Neacșu este, pe scurt, următorul: cu Amnistie și Grațiere, fără Dragnea, dar cu Viorica Dăncilă premier în continuare”, a declarat Cozmanciuc pentru Vestea.

„Practic, în PSD se licitează la acest moment pe fondul intereselor celor certați cu legea. Acum în PSD nu există grupări salubre ori personaje pozitive, ambele tabere sunt de aceeași factură. Soluția este ca PSD să lase România în pace! Adică, să plece de la guvernare”, a mai punctat deputatul care este ;i pre;edintele PNL Neamt.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Cozmanciuc: Războiul din PSD e unul între clanuri cu aceleași obiective!

  1. Nu ca in PNL-ul lui Cozmanciuc nu sunt clanuri… doar clanuri interlope. Nu iti este rușine bai, ce ati facut pentru Romania cat ati fost la guvernare? Ati vandut tot

  2. Las-o jos ca macane….Ce culoare rezultat intre portocaliu si albastru ? Nu miza pe faptul ca romanul are mintea scurta…(sau o are ?)

Lasă un răspuns