COZMANCIUC : ”PSD nu dorește scoaterea Moldovei din izolare mai repede de 2030! ”

pnl

”Solicităm PSD să nu mai supună Moldova la izolare și sărăcie. Fără cele două culoare de autostradă care să lege Moldova prin traversarea Carpaților Orientali de Europa, Nordul de Sud și Estul de Vest, orice altă discuție despre dezvoltarea Moldovei este fără rost. Aceste culoare trebuie să treacă prin județul Neamț”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur COZMANCIUC.

Președintele PNL Neamț, Mugur COZMANCIUC atrage atenția PSD că nu este posibil să își propună ca drumul Bacău – Piatra Neamț să fie finalizat în 2030. PSD –ul trebuie să înțeleagă că în acest moment ei guvernează țara, iar pentru modul în care își asumă semnarea actelor administrative tot ei vor deconta electoral.

Liderul PNL Neamț, COZMANCIUC a mai adăugat faptul că : ”Ministrul PSD Ioan Rus are obligația să definitiveze execuția coridoarelor de transport până la finalul exercițiului financiar european 2021, altfel nu putem beneficia de banii europeni pe care îi avem la dispoziție pentru dezvoltarea infrastructurii României. PSD trebuie să înțeleagă că o țară se guvernează prin decizii administrative corecte și echitabile care să ducă la dezvoltarea pe termen lung. Iar pe mine ca liberal nu mă poate convinge PSD că poți să creezi poli de dezvoltare locali, să atragi investiții, să creezi locuri de muncă în Moldova și în județul Neamț fără infrastructură, fără autostrăzi.”

Conferința de presă susţinută azi de PNL Neamţ a fost prezidată de deputatul Mugur COZMANCIUC, liderul  PNL Neamț care i-a avut alături pe deputatul Radu SURUGIU (președinte al organizației Municipale  PNL Piatra Neamț) și pe Mihai OBREJA (vicepreședinte al Biroului Teritorial al PNL Neamț).

V.N.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns