Cozmanciuc: „Proiectul de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc, adoptat tacit, a fost tinut in sertare de conducerea PSD a Camerei Deputatilor!”

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc consideră că episodul de ieri cu aprobarea tacită a Legii autonomiei Ținutului Secuiesc se datorează exclusiv PSD care, prin conducerea pe care o are la Camera Deputaților, nu a pus proiectul respectiv pe ordinea de zi.

„Proiectul de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc, adoptat tacit, a fost tinut in sertare de conducerea PSD a Camerei Deputatilor. Desi au fost mai multe sedinte de plen, cei de la PSD au ales sa nu il puna pe Ordinea de Zi pentru a fi dezbatut si votat, pentru a crea noi tensiuni in societate, intr-o perioada si asa dificila! Cei de la PSD vor din nou sa faca intelegeri pe sub masa cu cei de la UDMR! Nu am nimic cu colegii de la UDMR, dar intr-o democratie lucrurile nu se fac asa, prin jocuri si manevre secrete! Rusine PSD!”, a declarat Deputatul Cozmanciuc care este și liderul PNL Neamț.

Parlamentarul liberal l-a citat și pe președintele României, Klaus Iohannis, care l-a salutat ironic pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, în limba maghiară: „Președintele României Klaus Iohannis: Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.
Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orbán, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista!”

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Cozmanciuc: „Proiectul de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc, adoptat tacit, a fost tinut in sertare de conducerea PSD a Camerei Deputatilor!”

  1. Aceasta gogorita cu Autonomia Ținutului Secuiesc este folosită intenționat pentru a crea emoție în spațiul public și a distrage atenția de la problemele foarte grave generate de criza medicală, economică și socială.

Lasă un răspuns