Cozmanciuc: PNL poate alinia oricând un guvern mai bun decât cel al PSD

cozmanciuc

Nemţenii sunt asiguraţi de liberali că dacă AR PICA GUVERNUL PONTA ar fi mai bine pentru Moldova, mai bine pentru judeţul Neamţ.

Într-un comunicat remis mai devreme, co-liderul PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, realizează o interesantă conexiune între „jos guvernul lor!, sus guvernul nostru!” şi redresarea economică a zonei:

………………………………..

Este nevoie de un Guvern care să apere interesele tuturor românilor. Este nevoie  de un Guvern care să sprijine Moldova!

Evenimentele din ultima vreme ne arată clar faptul că este nevoie de un Guvern care să lucreze pentru electoratul român, și nu pentru interesele de grup sau personale.

Votul din noiembrie 2014 trebuie să aibă reprezentare reală și în Parlament. O majoritate guvernamentală constituită în jurul PNL ar garanta românilor stabilitate politică și realizarea reformelor economice necesare.

PNL  poate alinia oricând un guvern mai bun decât cel al PSD. Un guvern liberal va acționa, printre altele, pentru un nou model de dezvoltare regională, pentru dezvoltarea infrastructurii de transport și pentru dezvoltarea durabilă a agriculturii.

Am amintit doar aceste obiective pentru că ele se vor aplica și Moldovei, iar pentru mine Moldova reprezintă o prioritate.  Mai mult,  îmi doresc ca județul Neamț să fie un proiect economic de succes, un proiect de succes care să fie aplicabil în toată Moldova.

Prin urmare, obiectivul meu pentru Moldova este reducerea decalajului de dezvoltare economică în raport cu celelate regiuni istorice ale României. 

Mugur Cozmanciuc
Deputat PNL
Co-președinte PNL Neamț

 

2 thoughts on “Cozmanciuc: PNL poate alinia oricând un guvern mai bun decât cel al PSD

  1. Pai, sa-l alinieze!Sa-i vedem si noi pe „ministrii din umbra” si , mai ales, sa vedem ce au de gand sa faca!Daca sunt de anvergura d-lui Cozmanciuc, mai bine lipsa….

  2. Am vazut 10 ani ce s-a facut cu o guvernare de dreapta, acum tot PDL-ul e in PNL ce asteptari putem avea? Ii aducem inapoi pe cei care au inchis spitale care au taiat salarii si pensii pt a se imbogati ei peste noapte? Cred ca ne-a ajuns!!!

Lasă un răspuns