Cozmanciuc (PNL): Nemțeni, votați Klaus Iohannis, pentru dezvoltarea Neamțului și a României!

Președintele PNL Neamț,  Mugur Cozmanciuc a făcut un apel la toți cetățenii cu drept de vot din Neamț să voteze Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, punctând că e vorba de o contrucție de tip „Împreună pentru dezvoltarea Neamțului, pentru dezvoltarea României”.„Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor din județul Neamț care s-au prezentat duminică, 10 noiembrie la vot, deși prezența în județul Neamț nu a fost peste media națională. Sper că în turul al doilea prezența să fie peste media națională, dreptul de vot să fie exercitat de fiecare cetățean, iar județul Neamț să fie în topul național, să arate că sunt primii când e vorba despre decizii cu privire la destinul țării.
Le mulțumesc colegilor care s-au implicat în activitatea de campanie, au avut un aport definitoriu la rezultatul obținut de candidatul Klaus Iohannis la Neamț. PNL a reușit și a câștigat această competiție cu președintele Klaus Iohannis, datorită unui cumul de factori: candidatul pe care l-a avut PNL, infrastructura, munca colegilor din județ și votul cetățenilor”, a precizat liderul PNL Neamț.

În conferința de presă de azi, deputatul Mugur Cozmanciuc a reiterat apelul pentru ca nemțenii să dea votul în turul 2 actualului președinte al României, a punctat câteva mesaje care vor urma înaninte de runda finală a votului și a demontat și câteva acuzații ale adversarilor: <<Pentru turul al doilea îi îndemn pe toți cei care în primul tur au votat cu un candidat care nu a obținut voturile necesare pentru accederea în ultima fază a competiției să vină spre candidatul PNL, spre domnul președinte Klaus Iohannis. Spun asta pentru că președintele Klaus Iohannis a arătat în acești 5 ani că are conduită, că a fost un apărător corect al valorilor fundamentale, a fost un susținător clar și ferm al drepturilor și libertăți individuale,  al valorilor tradiționale, creștin populare, creștin ortodoxe ale acestui popor, a dat dovadă de toleranță. Voi avea discuții cu partenerii de act guvernamental din județ, care au votat moțiunea de cenzură, să îl susțină pe președintele Klaus Iohannis.
Vă anunț că în campania din turul 2 vom avea o poziționare prin care vom susține valorile pro europene și transatlantice și le vom aminti cetățenilor că președintele  Klaus Iohannis va continua trendul acesta, de transformare a României într-un hub energetic, într-un hub de dezvoltare, iar Guvernul Orban va continua dezvoltarea țării.
Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii. Acest mesaj fals promovat de unii este parte a unei demagogii care nu are legătură cu realitatea, iar aceste minciuni se vor demonta așa cum a fost demontată cea de aseară că președintele a purtat cască. Sunt doar acțiuni de manipulare și deturnare de la realitate.
Președintele Klaus Iohannis va continua drumul corect, ca împreună sa facem România Normală, ca țara noastră să fie respectată, așa cum trebuie, la nivel internațional. Iar Guvernul Orban va da dovadă de echilibru și va lucra pentru dezvoltare, inclusiv pentru dezvoltarea județului Neamț.
Așa cum ați văzut prin deciziile publicate în Monitorul Oficial au fost luate niște decizii într-o zonă a tot ceea ce a însemnat factor politic. Vă asigur că va fi transparență în acest proces. Am convingerea că premierul Orban și guvernul vor face o analiză corectă și nu vor fi făcute abuzuri>>. 

Cozmanciuc a fost completat de prim-vicepreședintele PNL Neamț George Lazăr care a ținut să aprecieze meritele activiștilor liberali care chiar au muncit în această campanie: <<Felicit în primul rând organizațiile PNL din județul Neamț care s-au bătut la baionetă aș putea spune, pas cu pas, pentru a câștiga alegerile. Fie că vorbim de organizații în care avem primari liberali dau de organizațiile în care avem viceprimari, consilieri sau membrii zeloși care s-au bătut pentru câștigarea alegerilor. Felicit modul în care s-au organizat alegerile, alegeri organizate de PNL și Guvernul Orban>>.

Lazăr a punctat și organizarea mult mai bună a acestor alegeri și opoziția pe care a avut-o asaltul PSD la adresa Justiției: <<Alegerile s-au defășurat fără incidente majore. PNL și Klaus Iohannis au fost cei care au fost promotorii identificării de soluții legislative ale votului din diaspora, care s-a desfășurat în condiții decente, fără cozi, fără umilirea fraților noștri din diaspora. Noi ne respectăm alegătorii și frații din diaspora.
Președintele Klaus Iohannis s-a opus asaltului făcut de cei de la PSD la adresa justiției și a statului de drept din România. PNL și președintele s-au opus la acest asalt care a fost dus constant de cei de la PSD la justiția din România. Președintele Klaus Iohannis va continua să apere valorile democratice>>.

V.N.


2 thoughts on “Cozmanciuc (PNL): Nemțeni, votați Klaus Iohannis, pentru dezvoltarea Neamțului și a României!

 1. Cum ramane cu „Romania normala”? Nu asa ar trebui sa fie, sa aflam toti cetatenii de ce isi doreste un nou mandat sau ce are nou de oferit? Sau iar suntem separati intre „romanii mei” si ceilalti ? Nu va e pic de rusine sa cautionati o asemenea specimen de om? N-aveti pic de demnitate si de coloana vertebrala! N-are nici unul curaj sa ii spuna inganfatului ca „asa e normal”!? Cand va duceti acasa si va uitati in ochii copilului vostru, cum va simtiti?

 2. urla prostia in ei .parca am fi in operele lui i l caragiale .
  au luptat la baioneta ? eu cred ca olariu si craiu lupta la liniuta , nu la baioneta .
  hub – ul energetic si economic este numai in capul acestor retardati .
  impotriva statului de drept ati actionat voi , drogatilor , cand ati incitat la ura si solicitati inchiderea televiziunilor si desfiintarea unui partid .
  justitia din neamt , cea a clanurilor interlope , cam trebuie asaltata . vad un avocat la masa , care rade parsiv .
  cel mai bine s-a dezvoltat sectorul interlop , sub obladuirea liberalilor : MMA , firme paza si pariuri , sali de gym ( farmacii de substante ) , karate , bbj ( recuperatori ) , droguri livrate la domiciliu , precum pizza , ansambluri de „folcloriste” , videochat -industria IT a judetului . o dezvoltare care spune totul .
  o intrebare publica : de unde bani pentru hub-urile acestea , daca judetul este la polul saraciei ? este vreun om de afaceri adevarat in pnl neamt ? cu o fabrica , cu o ferma mai mare – ceva cu sute de angajati ?
  sau avem doar ong -isti , care bat campii cu haburi ?
  iesiti pe strada , derbedeilor , vedeti unde ati adus orasul , in ce hal ! comparati cu perioada comunista ( de trista amintire ) . o sa vedeti ca sunteti mult mai jos , impostorilor .
  plimbati-va pe jos , dimineata devreme , inainte de a va lua joint-ul , sa percepeti bine realitatea , fara efectul psihodelic . luatii si pe psd-isti , ca sunt din acelasi aluat cu voi .

Lasă un răspuns