Cozmanciuc (PNL): 80 miliarde de euro, finanțare record pentru Educație, Sănătate, Infrastructură, locuri de muncă!

România va primi 79,9 miliarde de euro pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice, anunță deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

<<Președintele Klaus Iohannis a obținut această sumă pentru România în urma negocierilor de la Bruxelles.  Țara noastră ocupă un loc important în Uniunea Europeană și datorită președintelui României vom avea fondurile necesare pentru a Reclădi România, pentru relansarea economică a țării și județului Neamț.

79,9 miliarde de euro vor fi folosiți pentru a elabora planul pentru bugetul multianual 2021-2027, prin care va fi pus în aplicare Planul Național de Investiții și Relansare Economică, unde sunt cuprinse proiecte importante pentru zona Moldovei, pentru județul Neamț: Autostrada Unirii, spitalul regional, susținerea antreprenorilor și crearea de noi locuri de muncă.

Ne vom preocupa ca județul Neamț să beneficieze de o sumă importantă din aceste fonduri europene pentru dezvoltare, pentru modernizarea școlilor, a spitalului județean, a infrastructurii rutiere și pentru a atrage investitori, care vor crea noi locuri de muncă. Este o zi importantă pentru România, pentru județul Neamț, pentru români>>, a declarat Deputat Mugur Cozmanciuc, Președintele PNL Neamț.

D.V.

One thought on “Cozmanciuc (PNL): 80 miliarde de euro, finanțare record pentru Educație, Sănătate, Infrastructură, locuri de muncă!

  1. Domnul Cozmanciuc ar trebui sa-si dea afara consilierul care posteaza asemenea prostii!Cele 79.9 miliarde includ si bani pe care oricum trebuia sa-i primeasca Romania in perioada de finantare actuala, si granturi , dar si credite in cadrul Programului de redresare al UE!Din cate cunosc, Autostrada Unirii nu va fi finantata din acesti bani.De altfel , nici nu se va face vreodata, se cheltuie doar banii pe studii de fezabilitate…

Lasă un răspuns