Cozmanciuc: particip și votez DA!

Voi participa la referendum și votul meu va fi DA!

DA, pentru definirea în Constituția României a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Aceasta este opțiunea mea, pe care mi-o asum deschis și transparent.

Nu am nimic personal cu nimeni, nu am lezat niciodată drepturile niciunei minorități, de orice fel. Însă cred că familia este celula de bază a societății românești și trebuie să se întemeieze pe căsătoria liber consimțită dintre un bărbat și o femeie. Asta nu înseamnă că pentru mine familia nu înseamnă și un bunic cu nepoți și alte formule.

Dar la bază familia pornește de la un bărbat și o femeie. Prin participarea mea la vot respect legea, îmi respect dreptul de a vota, un drept câștigat cu sacrificii de strămoși. Îmi doresc să nu intru în niciun fel de polemică. Așa cum eu respect opinia celor care nu au aceeași părere cu a mea, mi-aș dori ca și opinia mea să fie respectată.

Fiecare român va avea dreptul în aceste două zile să spună, prin votul lor, cum văd familia, căsătoria. Mi-aș dori ca măcar pe ultima sută de metri să ne facem o scurtă introspecție și să nu cădem în capcane, că este posibil ca în numele unei așa numite cauze drepte să comitem niște nedreptăți.

Referendumul din acest weekend este despre familie. Eu voi participa la vot. Tu ce vei face?

deputat Mugur Cozmanciuc,
presedinte PNL Neamt

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns