Cozmanciuc: „Parlamentarii din Neamț să voteze pentru moțiunea de cenzură! Așa vor demonstra că le pasă de nemțeni!”

„Parlamentarii din Neamț să voteze pentru moțiunea de cenzură! Așa vor demonstra că le pasă de nemțeni!” – aceasta este esenţa mesajului transmis mai devreme de deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

Parlamentarul liberal consideră că „Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea le cer parlamentarilor de Neamț, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură. Un vot pentru înseamnă o dovadă de responsabilitate față de români, față de viitorul României”.

Deputatul Cozmanciuc îşi avertizează colegii din Parlament care nu vor vota pentru demiterea actualului Guvern că un astfel de gest va fi o dovadă a sfidării cetăţenilor: <<Toți parlamentarii Partidului Național Liberal vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură! De aceea, le cer și parlamentarilor PSD de Neamț, să facă la fel!
Totodată, reiau și eu apelul lansat de președintele PNL Ludovic Orban: ” Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD, că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică, reprezintă o infracțiune”.
Orice încercări disperate, de a ieși din cadrul democratic, nu vor ajuta România! De aceea, pentru a alunga orice umbră de îndoială, ce ar plana asupra lor, parlamentarii PSD de Neamț să voteze DA la moțiunea de cenzură, de joi.Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor>>.

V.N.

Lasă un răspuns