Cozmanciuc pariază pe validarea noului Executiv: „Guvernul PNL va avea voturile necesare pentru a fi învestit în Parlament!”


Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc este convins că noul cabinet Orban va obţine voturile necesare pentru a prelua puterea guvernamentală.

„Audierile miniștrilor desemnați să facă parte din Guvernul care va fi condus de premierul desemnat Ludovic Orban s-au finalizat, iar colegii mei au demonstrat că sunt bine pregătiți, iar PNL are un program solid de guvernare, care pune accentul pe dezvoltare și pe bunăstarea românilor.

Sunt încrezător că Guvernul propus de PNL va trece cu siguranţă de votul de învestire care va avea loc luni în Parlament”, spune liderul PNL Neamţ într-un comunicat remis presei.

Cozmanciuc este încrezător în faptul că toţi parlamentarii, indiferent de partidele din care provin (deci şi PSD!) vor analiza situaţia şi vor vota „pentru România”: „Totodată, am încredere că toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, vor da dovadă de responsabilitate și vor vota pentru acest Guvern, pentru a pune capăt perioadei de instabilitate, care afectează viața de zi cu zi a românilor.

Eu sunt convins că în aceste zile, care au mai rămas până la vot, fiecare parlamentar își va face o analiză și va realiza că un vot pentru Guvernul PNL este un vot pentru România.
Pentru că este mai mult decât evident că românii s-au săturat de minciunile, abuzurile din ultimii ani de guvernare cu PSD, în care nu s-a făcut nimic”.

ADV

One thought on “Cozmanciuc pariază pe validarea noului Executiv: „Guvernul PNL va avea voturile necesare pentru a fi învestit în Parlament!”

  1. Domnule Cozmanciuc felicitari pentru activitate si prestatia dumneavoastra, in general.
    Sunteti unul dintre putinii politicieni din Neamt care nu ne ofera zilnic portie de circ si scandal.

Lasă un răspuns