Cozmanciuc: „Nu există o alternativă viabilă, de dreapta, la PNL!” VIDEO

Deputatul Mugur Cozmanciuc care este și liderul PNL Neamț îi avertizează pe alegători că în acest moment nu există o alternativă reală, de drepta, la PNL. Într-un discurs susținut acum câteva zile la Roman, cu ocazia unei vizite realizate în zonă de europarlamentarul Sigfried Mureșan, Cozmanciuc a precizat și faptul că alegerile europarlamentare au o miză mai mare decât se observă la prima vedere, acestea dând tonul pentru cum va arăta România în următorii 10 ani.

„Nu există alternativă viabilă și credibilă pe partea dreaptă, în acest moment. Nu sunt subiectiv, dar asta este adevărul. De aceea pe 26 mai ar trebui să votați PNL.
Totodată, îi îndemn pe toți liberalii adevărați, care știu că singurul adversar al cetățenilor, al României, este PSD-ul, să le spună asta oamenilor, să îi îndemne să voteze PNL.
26 mai este ziua în care veți alege cum va arăta viitorul României, pentru cel puțin 10 ani, cred eu!”, a spus Mugur Cozmanciuc.

Ad.V.

One thought on “Cozmanciuc: „Nu există o alternativă viabilă, de dreapta, la PNL!” VIDEO

  1. Dl. Cozmanciuc se inseala , ca de obicei!Alternativa la PNL exista :ALDE, USR si chiar PMP!Pe de alta parte, bate campii cu privire la PSD:cum naiba sa fie adversar al Romaniei un partid care ia peste 40% din voturi?!!!

Lasă un răspuns