Cozmanciuc, mesaj devastator pentru PSD: „Nu vreţi alegeri în două tururi pentru primar! Vă este frică de votul cetăţenilor!”

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc consideră că reacţia PSD-iştilor la propunerea de alegere a primarilor din două tururi arată frica faţă de votul real, democratic şi reprezentativ.

„Astăzi începe o nouă sesiune parlamentară. Din păcate, însă în loc să ne preocupăm de urgențele de ordin legislativ, prin care să modernizăm bunul mers al țării, cei de la PSD încearcă să blocheze activitatea prin depunerea moțiunii de cenzură, pentru că nu își doresc alegerea primarilor în două tururi. Le este frică de votul cetățenilor!”, a declarat deputatul care este şi preşedintele PNL Neamţ.

Mugur Cozmanciuc reaminteşte că poziţionarea PSD pe acest subiect intră în contradicţie cu opţiunea declarată în sondaje de opinie de către mai mult de trei sferturi din populaţia României: <<Prin votul meu voi susține în continuare Guvernul PNL, care și-a angajat răspunderea în Parlament pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, pentru că această opțiune este susținută de peste 80% dintre români>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns