Cozmanciuc: „În unitate stă forța. Vă mulțumesc!”

Deputatul Mugur Cozmanciuc, liderul PNL Neamț mulțumește nemțenilor pentru votul dat duminică (la Neamț, PNL a fost pe locul 2, la mai puțin de 1,5 la sută față de PSD) și apreciază și munca colegilor din echipa liberală nemțeană care s=au implicat real în campania electorală.

<<Dragi nemțeni vă mulțumesc pentru votul vostru, pentru că ați demonstrat că vă pasă, că sunteți atașați valorilor europene! 
Vă mulțumesc pentru mobilizarea exemplară de care ați dat dovadă, că ați arătat că vă doriți schimbarea, că vreți mai mult, mai bine, pentru voi, pentru copiii și părinții voștri! Acum e timpul României! 
Vreau să le mulțumesc și colegilor mei, care s-au implicat în această campanie, care au muncit și au demonstrat că în unitate stă forța. O forță care ne dă energia să muncim pentru oameni!
Vă mulțumesc încă o dată, SINCER ȘI DIN SUFLET, TUTUROR celor care m-au ajutat și care au crezut alături de mine cu onestitate în victoria PNL Neamț>>, spune Cozmanciuc într-un mesaj postat pe internet.

Liderul PNL Neamț punctează faptul că rezultatul obținut de liberali duminică este startul pentru o relație și mai aplicată în partid și nemțeni: <<Împreună ne dorim un drum mai bun! Cu sinceritate vom construi încrederea că împreună suntem o forță și vom dezvolta o relație durabilă.
Vom pune Neamțul în primul rând.
De acum începe munca, pentru Neamț în primul rând, pentru România în primul rând!>>

D.V.

Lasă un răspuns