Cozmanciuc, ÎN PRIMUL RÂND, lângă Iohannis, la Iași

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc a participat azi la mitingul de la Iași (dedicat lansării  candidaților PNL pentru Alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, în regiunea Nord-Est) și imaginile ajunse și pe net dar și pe posturile naționale tv îl arată pe acesta în primul rând al delegației PNL care se îndrepta cu președintele Klaus Iohannis spre locul evenimentului.

Fotografia de mai sus este mai mult decât grăitoare: Președintele României este încadrat de Ludovic orban (președintele PNL) și de Rareș Bogdan (numărul 1 pe lista de candidați) și imediat lângă cel care a dat jurnalismul pe politică este Mugur Cozmanciuc. Imaginea în sine poate fi citită și în cheia confirmării informației care a tot circulat neoficial cum că Muguz Cozmanciuc este foarte bine văzut/susținut și de la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a participat la rerpectivul eveniment politic și pentru că, la rândul său, și-a susținut referendumul declanșat de el și care va avea loc în aceeași zi cu alegerile europarlamentare.

„Alaturi de presedintele Klaus Iohannis! Astazi particip la evenimentul de lansare a candidaților PNL pentru Alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, în regiunea Nord-Est. La evenimentul din Piața Unirii Iasi sunt prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, alături de candidați ai partidului la alegerile europarlamentare Rares Bogdan, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu” anunța Mugur Cozmanciuc cu doar câteva minute înainte de începerea evenimentului de la Iași.

La  acțiunea care a avut loc în Piata Unirii din Iasi au participat și alți liberali nemțeni: deputatul Laurentiu Leoreanu, senatorul Eugen Tapu Nazare, primarul Lucian Micu, primarul Dragoș Chitic si alti alesi locali si lideri locali PNL din Neamț.

Fotografiile care însoțesc însoțesc acest articol au fost postate pe facebook de membrii PNL Neamț.

Ad.V.

Lasă un răspuns