Cozmanciuc: În 2016, Dreapta să câştige Consiliul Judeţean şi primăriile urbane

pnl

Deputatul Mugur Cozmanciuc, co-preşedintele PNL vrea ca la alegerile locale din 2016, candidaţii forţelor de Dreapta să ia partea tortului. Adică să câştige cele mai importante demnităţi locale din judeţ: şefia CJ şi primăriile de municipii şi oraşe.
Cozmanciuc şi-a anunţat acest deziderat în cuvântarea ţinută la alegerile din PMP Neamţ unde a participat ca invitat: “Dorim, ca împreună, în 2016 să vorbim în judeţul Neamţ despre o administraţie locală eficientă, cu un preşedinte de Consiliu Judeţean de dreapta, cu primari de dreapta în municipiile şi oraşele din judeţul Neamţ şi cu oameni care să definească la Bucureşti un judeţ Neamţ foarte bine poziţionat”.

La finele speech-ului, deputatul liberal a combinat urarea destinată celor care participau la alegerile PMP cu un îndemn la unitatea Dreptei: “Vă doresc success celor care candidaţi, vă doresc să aveţi parte de oameni puternici în fruntea partidului şi îmi doresc, ca la un moment dat, toţi cei care gândesc liberal să se găsească sub acelaşi drapel”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns