Cozmanciuc: „Guvernul Orban susţine judeţul Neamţ. Intoxicările PSD ascund teama pentru tragerea la răspundere pe risipa banului public!”

Deputat PNL Mugur Cozmanciuc răspunde printr-un comunicat de presă lui Ionel Arsene (preşedintele PSD Neamţ) care acuza pe Ministrul Transporturilor şi pe întreg guvernul Orban că pun piedici investiţiilor din infrastructura judeţului Neamţ.

Infrastructura rutieră a județului Neamț va fi susținută de Guvernul Orban! Intoxicările PSD ascund că se tem că vor fi trași la răspundere că au risipit banul public!” – acesta este titlul comunicatului lui Cozmanciuc care sintetizează întreg mesajul acestuia.

<<Guvernul PNL susține fără rezerve județul Neamț și marile proiecte de infrastructură din zona Moldovei. Acuzațiile și intoxicările lansate, din nou, de liderul PSD Neamț nu fac nimic altceva decât să arate disperarea celor care au risipit banul public.
Stimate președinte al Consiliului Județean Neamț poate dumneavoastră sunteți speriat! Vă înțeleg! Însă un lucru e sigur: cetățenii județului Neamț nu au motive să fie speriați. Noi nu vom face ce au făcut cei de la PSD. Oamenii onești vor fi respectați, iar județul Neamț se va dezvolta.
Afirm cu tărie că proiectele de infrastructură vor fi finanțate de Guvernul PNL, iar ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor va suplimenta fondurile dacă este necesar. Însă cu siguranță va lua măsurile necesare pentru a stopa risipa banului public, care a fost dusă la rang de artă de mai mulți social democrați. Toți cei care au lucrat și vor lucre cinstit vor fi respectați și susținuți pentru a se dezvolta.
Vreau să îi reamintesc președintelui PSD Neamț Ionel Arsene că de data asta nu va funcționa zicala: atacul este cea mai bună armă de apărare! Așa că intoxicările pe care le lansează în spațiul public se vor dovedi că sunt neadevăruri>>, spune Cozmanciuc.

Deputatul liberal (care este şi preşedintele PNL Neamţ) anunţă că, foarte curând, va urma şi o vizită la Neamţ a ministrului liberal de la Transporturi şi aminteşte că o parte din investiţiile de care tot vorbeşte PSD (autostrada Moldova-Ardeal, drumul expres Piatra Neamţ – Bacău) sunt, după atâţia ani de guvernare social-democrată, tot la stadiul de intenţii, nicidecum de lucrări începute sau finalizate.

<<Județul Neamț și zona Moldovei au susținere totală din partea Guvernului PNL!
Vreau să le transmit nemțenilor că ministrul Lucian Bode va veni să viziteze județul Neamț pentru a susține proiectele de infrastructură, dar nu va face turism electoral, așa cum au făcut alți miniștri de la PSD.
Interesul Guvernului PNL pentru zona Moldovei, inclusiv pentru autostrada Moldovei este real, iar așa cum am mai spus: soluția Parteneriatului Public Privat s-a dovedit că nu este una viabilă. Avem nevoie să accesăm fonduri europene, care de altfel puteau fi deja accesate așa cum preciza și fostul comisar European al PSD – doamna Corina Crețu, pentru a urgenta începerea lucrărilor la Autostrada Unirii.
Drumul expres Piatra – Neamț – Bacău nu va fi blocat, iar cei de la PSD, dacă tot se laudă că aproape au săpat singuri, cu lopata, la modernizarea acestui tronson, puteau să îl finalizeze până acum. Doar ”știu” cum se face, aveau experiență de la centura ocolitoare a Bacăului.
Din păcate, adevărul este acesta: PSD a blocat Moldova! PNL va susține și va implementa realizarea marilor proiecte de infrastructură rutieră, fără a risipi banul public!
Guvernul Orban și PNL Neamț vor susține dezvoltarea județului Neamț, iar cele 3 proiecte (DN 15 Bicaz – Poiana Largului, drumul expres Piatra Neamț – Bacău și Autostrada Unirii) vor fi continuate și finalizate>>, subliniază deputatul Cozmanciuc.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Cozmanciuc: „Guvernul Orban susţine judeţul Neamţ. Intoxicările PSD ascund teama pentru tragerea la răspundere pe risipa banului public!”

 1. Si da-i, si lupta!!!A propos, poate ne spune dl. deputat ce a cautat fostul lui sef, Relu Fenechiu, in vizita la dl. Arsene?!!

 2. PNL-ul prin Turcan n-a anuntat ca va pastra pensiile speciale ale unor oameni care nu au facut nimic special decit sa mafiotizeze aceasta tara si sa o aduca la paragina totala.

  Aceste mizerii din PNL au fost votati pentru ca au promis desfiintarea pensiilor speciale.Nu au facut-o.

  Asta inseamna ca aceste partide sunt controlate de statul mafiot si nu reprezinta cetatenii care i-au votat.

  Pensiile speciale sunt o crima impotriva celor care muncesc in aceasta tara.

  Dupa cum arata aceasta tara NIMENI nu merita pensii speciale.Cei din Justitia corupta si incompetenta care au patronat toate hotiile din aceasta tara nu merita nici macar pensii.

  PNL=PSD=ACEEASI MIZERIE

  A vota PSD/PNL este un vot dat statului mafiot paralel care a adus aceasta tara la paragina.

 3. Florine, tu chiar ai crezut ca PNL va desfiinta pensiile speciale?!Poate doar pentru parlamentari!As rade cu lacrimi ca PSD sa voteze desfiintarea pensiilor speciale ale parlamentarilor!!!!

Lasă un răspuns