Cozmanciuc a găsit pereche visului cu autostrada: vrea prim-vicepreședinte PNL național

Deputatul Mugur Cozmanciuc nu mai viseaza doar la autostrada Moldova Ardeal (pe care o pomeneste aproape in orice mesaj public) ci, mai nou, vrea si functia de prim-vicepresedinte PNL la nivel national.

Seful PNL Neamt anunta ca si.a depus candidatura pentru postul respectiv pe care spera sa il capete la alegerile interne. Ramane de vazut ce sanse va avea, acesta anuntandu.si sustinerea pentru Cristian Busoi la funtia de presedinte, in timp ce tot mai multe surse il anunta drept favorit pe Ludovic Orban.

Cert e ca desi par atat de diferite, cele doua dorinte ale lui Cozmanciuc au un punct comun, mai exact un verb: autostrada trebuie CONSTRUITA si, de asemenea, functia visata este legata de ideea de … A CONSTRUI o echipa redutabila in interiorul partidului.

Mai jos, integral, mesajul deputatului liberal care foloseste verbul A CONSTRUI mai abitir decat firmele de profil:

„Am fost, sunt și voi fi un avocat pledant al României și al regiunii Moldovei. Indiferent de ce funcție politică ocupăm trebuie să fim corecți și să privim spre viitor cu încredere. Am decis să candidez pentru funcţia de prim – vicepreşedinte PNL. Vreau să construim o echipă, alături de colegii mei liberali din regiunea de Nord – Est, care să promoveze intens interesele acestei zone, dar mai ales sa ducă la îndeplinire un plan coerent de dezvoltare al României și al Moldovei. La nivel central, dar mai ales la nivel european și internațional, Moldova trebuie să devină o prioritate, pentru că este una dintre cele mai sărace regiuni din Uniunea Europeană. Trebuie să privim cu încredere spre viitor. Centenarul Marii Uniri să ne regăsească cu un PNL puternic pregătit de alegerile europarlamentare și prezidențiale. Autostrada Unirii trebuie să devină o realitate! PNL – PARTIDUL VIITORULUI, trebuie să fie proiectul prin care vom construi o Românie dreaptă, echilibrată și puternică!”.

D.VINCA

 

Comentarii Facebook

One thought on “Cozmanciuc a găsit pereche visului cu autostrada: vrea prim-vicepreședinte PNL național

  1. Gradul pe care il are ii permite sa aspire la functia de vicepresedinte PNL!Intr-o situatie asemanatoare se gaseste si seful lui (pe ambele linii) , Busoi!

Lasă un răspuns