Cozmanciuc: „E timpul ca Neamțul să fie în primul rând! Vă aștept astăzi la lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare!”

Mugur Cozmanciuc președintele PNL Neamț: E timpul ca Neamțul să fie în primul rând! Vă aștept astăzi la lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare

Președintele PNL Ludovic Orban, candidații PNL la alegerile europarlamentare Rareș Bogdan, Mihai Țurcanu, Cristian Bușoi și alți lideri liberali au răspuns invitației mele de a veni în județul Neamț pentru a se prezenta în fața alegătorilor care își doresc o schimbare.

De Ziua Europei Neamțul va găzdui, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă, un eveniment prin care vom da semnalul că PNL este singura forță care are anvergura, experiența și influența europeană pentru a pune Neamțul, Moldova, România și românii în primul rând.

România este în prezent o naţiune care a demonstrat umanităţii că doreşte o schimbare, că are valorile materiale şi umane necesare care să îndeplinească acest lucru. De aceea astăzi vom arăta că PNL luptă pentru Neamț, pentru Moldova, pentru România.

 

Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.