Cozmanciuc, după votul pro Autostradă: „Voi milita în continuare pentru începerea lucrărilor în 2019!”

Deputatul PNL de Neamț, Mugur Cozmanciuc spune că votul din Parlament de astăyi, pro Autostradă, este unul foarte important și că va continua demersurile pentru realizarea axcestui proiect chiar din 2019.

„Proiectul de lege care prevede construcția autostrăzii Moldovei a fost adoptat astăzi de către plenul Camerei Deputaților cu 261 de voturi. Este o veste foarte bună pentru cetățenii din această zonă. Mă bucur că în sfârșit colegii mei din Parlament au înțeles cât de important este acest proiect de infrastructură pentru Moldova.
Am inițiat și susținut necesitatea demarării construcției unei autostrăzi încă din anul 2014 și am făcut eforturi susținute pe parcursul acestor ani ca autostrada care va lega Moldova de Ardeal să devină realitate. Votul de astăzi este o primă victorie în acest sens, dar nu trebuie să stăm liniștiți. Voi face și pe viitor toate demersurile necesare și legale ca în 2019  să înceapă construcția autostrăzi”, spune prlamentarul care este și șeful PNL Neamț.

„Proiectul de lege a fost pus pe ordinea de zi, pentru a putea fi votat astăzi, datorită parlamentarilor PNL. Mă bucur și le mulțumesc colegilor liberali, dar și tuturor parlamentarilor că au înțeles cât de important este acest proiect de infrastructură pentru cetățeni. Da, Moldova are nevoie de autostradă!” a punctat deputatul liberal într-o declarație numită „Legea privind construcția autostrăzii Moldovei a fost adoptată! Voi milita în continuare pentru începerea lucrărilor în 2019 . S-a făcut un prim pas!”.

D.V.

 

 

 

One thought on “Cozmanciuc, după votul pro Autostradă: „Voi milita în continuare pentru începerea lucrărilor în 2019!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.