Cozmanciuc despre ștafeta de la Spital: „Înțelepciune și putere noii echipe! Mulțumiri doamnei Marcoci!”

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc este convins că noua echipă de conducere a Spitalului Județean are nevoie și de înțelepciune și de putere, mai ales în actualul context medical național și județean.

„Sanatatea nemtenilor este o prioritate. Astazi doamna Gavriloiu Cristina – Elena a fost numita director medical interimar al Spitalului Judetean Neamt, doamna Tudora Claudia Nicoleta a fost numita director financiar – contabil interimar, domnul Marius Ghinet a fost numit manager interimar, iar doamna Scurtu Mihaela director de ingrijiri medical. Am incredere ca noua echipa va avea grija ca toate lucrurile sa mearga bine. Le multumesc si le doresc multa intelepciune, sanatate si putere de munca pentru ca multi nemteni au nevoie de ajutorul lor. Vreau sa ii multumesc si doamnei doctor Marcoci pentru ce a facut pana acum si am incredere ca va ajuta noua echipa. Dragi nemteni, aveti grija de voi, de sanatatea celor din jur,  fiti responsabili. Doar impreuna vom trece peste aceasta criza” – acesta este mesajul postat în urmă cu puțin timp de deputatul care este și președintele PNL Neamț.

Deși în interiorul echipei liberale de la Neamț au fost voci care și-au exprimat, neoficial, dezamăgirea față de decizia doctoriței Daniela Marcoci de a părăsi funcția la terminarea stării de urgență, mulțumirile aduse ei de către liderul PNL Neamț arată un anumit grad de civilizație , atât de rarisim altfel în politica nemțeană…

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns