Cozmanciuc despre dubla măsură a Puterii: „Când vor înţelege cei de la PSD că România nu e a lor ci Ţara noastră?”

<<Cu regret constat că observ ”dubla măsură” cu care se operează zilele acestea. În urmă cu două săptămâni sute de cetățeni onești, din zona Moldovei, au fost aproape alungați de primarul Capitalei, deși veniseră să spună că vor autostradă, că vor șanse egale și oportunități de a trăi mai bine la ei acasă.
Acum nu mai este nicio problemă, piața Victoriei va deveni în weekend încăpătoare pentru mii de cetățeni, iar curtea Parlamentului loc de parcare gratuită, că așa au vrut cei de la PSD.
Primarul Capitalei nu mai are nicio obiecție de făcut, fiind vorba de ”ai lor”>>, punctează deputatul PNL Mugur Cozmanciuc într-un mesaj transmis pe net.

Parlamentarul liberal cere guvernaţilor să nu mai trateze manifestările românilor cu unităţi de măsură diferite: <<Și cei care au venit să ceară autostrada Moldovei erau tot români, care reclamau un abuz, că li se tot fură dreptul de a trăi bine la ei acasă.
Poate, prin absurd, dacă tot sunt scoși din casă, cetățenii din zona Moldovei vor cere ca autostrada să fie începută sau să ceară asigurări clare, de la cei pentru care se presupune că îi susțin.
Oare când vom scăpa de dubla măsură și cei de la PSD vor înțelege că nu e România lor, să nu își mai bată joc, deoarece e țara noastră, a tuturor?!?>>

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Cozmanciuc despre dubla măsură a Puterii: „Când vor înţelege cei de la PSD că România nu e a lor ci Ţara noastră?”

  1. Deosebit!Mare politician, mare caracter!Daca ar face macar 1% din cat mananca ciuperci, ar fi ceva, numai ca e doar un oportunist la fel ca aceia pe care se face ca ii critica!Inca ceva, d-le Vinca:comunicatele aste nu sunt citite la tripbuna Parlamentului, ci sunt facute de niste trepadusi de la partid si trimise la presa…

Lasă un răspuns