Cozmanciuc despre atacul lui Cioloș la Președintele României: „Total neinspirat! Probabil e speriat de succesele PNL!”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc consideră ca fiind și neinspirate și contraproductive atacurile care în ultimul timp îl vizează pe președintele Klaus Iohannis, venite dinspre alianța USR-Plus.

Cozmanciuc le reamintește celorlalte forțe de dreapta că au un adversar comun, PSD: <<Pe 26 mai, Partidul Național Liberal are două obiective majore: 1. Să bată PSD în alegeri. 2. “Da” la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis și susținut de PNL. Este total contra-productiv ca alte forțe din opoziție, în loc să ia exemplul PNL, să atace PSD și să își convingă susținătorii și simpatizanții să susțină referendumul pentru justiție preferă să îl atace pe președintele Klaus Iohannis>>.

Liderul PNL Neamț îi reamintește lui Dacian Cioloș că a fost investit ca premier și susținut în respectiva funcție chiar de președintele Klaus Iohannis: <<Atacul fostului premier este cu atât mai neinspirat cu cât președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș în funcția de premier. Probabil participarea președintelui Klaus Iohannis la mitingul PNL de la Iași și succesul nostru la Summitul PPE de la Sibiu l-au speriat pe Dacian Cioloș și a uitat că dușmanul nostru comun este reprezentat de PSD.
Recomand fostului premier si tuturor celor care sustin ca sunt in opozitie cu PSD sa ne canalizam atentia spre un singur adversar, PSD.
In acest moment, solutia este sa fim uniti in jurul presedintelui Klaus Iohannis. Acesta poate fi inceputul care sa arate ca se poate construi o alternativa de guvernare>>.

Ad.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Cozmanciuc despre atacul lui Cioloș la Președintele României: „Total neinspirat! Probabil e speriat de succesele PNL!”

  1. PNL-ul trateaza fara discernamant problema viitoarelor alegeri pana in 2020. Aroganti si inconstienti. Daca nu realizeaza ca doar o alianta puternica si bazata pe incredere cu partidele din opozitie poate duce la schimbarea radicala a situatiei actuale dezastruase, atunci cred ca nu vor schimbare !

Lasă un răspuns