Cozmanciuc dă o vestea rea Mafiei Defrişărilor!

14708108_1403461649663881_4263240868364670474_nDeputatul Mugur Cozmanciuc dă o veste deloc plăcută Mafiei Pădurilor: Gărzile Forestiere – abia înfiinţate printr-o lege specială – vor avea atribuţii lărgite, inclusiv confiscarea bunurilor suspecte în a fi fost folosite în operaţiuni silvice sau cinegetice.

„Ca un militant constant al mediului și al protejării pădurilor din România mă bucur că a fost adoptată Legea Gărzilor Forestiere. Gărzile forestiere vor fi formate din 617 persoane, dintre care 545 – cu rol de control şi implementare. Angajaţii vor efectua controalele silvice și cinegetice în toate cele 41 de judeţe ale ţării, plus Bucureşti.Cei care vor face parte din Garda Forestieră vor putea controla modul de producere, depozitare, circulație a materialelor lemnoase, în toate locurile și spațiile în care se desfășoară activitatea operatorilor economici. În plus, vor putea legitima persoanele care încalcă dispozițiile legale din domeniul silviculturii sau cinegetic şi vor putea confisca bunurile suspecte”, a punctat şeful PNL Neamţ.

Deputatul liberal a mai adăugat că aceste măsuri sunt necesare atât datorită fenomenului existent cât şi datorită faptului că urmările nefaste lovesc în viitoarele generaţii: „Din păcate este nevoie de această lege, ca toată lumea să înțeleagă că protejarea pădurilor înseamnă o șansă în plus acordată generațiilor următoare pentru o viață mai bună”.

V.N.

cop-mugur-paduri

Comentarii Facebook

One thought on “Cozmanciuc dă o vestea rea Mafiei Defrişărilor!

  1. Poza asta e trucată? …păi, tinerii ăștia au defrișat pădurile Neamțului? …nu-i văd în poză pe adevărații vinovați …
    Deci …fraierii plantează …alții distrug …de asta nu se va îndrepta nimic, oricâte „gărzi plătite cu bani grei” se vor pune.

Lasă un răspuns