Cozmanciuc, către liderii de organizaţii campioane: „Vrednici sunteţi!”


Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc transmite mesaje de felicitare pentru organizaţiile liberale din judeţ care au obţinut rezultate bune la alegerile prezidenţiale.

„Și în politică se aplică vorba ”omul sfințește locul”. Pentru că așa se face transferul de încredere, acest capital neprețuit, de care are nevoie orice politician, pentru a-i reprezenta pe cei care l-au ales. De aceea vreau să îi felicit astăzi pe primarul de la Tămășeni Lucaci Ștefan, pe primarul de la Bicazu Ardelean Constantin Bîrsan, pe primarul de la Gherăești Pavel Bereșoae, pe primarul de la Cordun Adrian Ciobanu, pe primarul de la Dumbrava Roșie Nicolae Catană și pe primarul comunei Icușești Roșu Vanea Săbărel pentru rezultatele foarte bune pe care le-au obținut la alegerile prezidențiale. Le mulțumesc și nemțenilor vrednici care au crezut în președintele Klaus Iohannis și în valorile pe care le reprezintă. Împreună mergem mai departe”, spune Cozmanciuc într-un mesaj difuzat ieri.

Şeful PNL Neamţ a revenit astăzi şi a completat lista vrednicilor din partid: <<Continui seria de mulțumiri și astăzi. (…) De aceea vreau să îi felicit astăzi pe colegii mei liberali din comunele Săbăoani, Gârcina, Alexandru cel Bun, Pângărați, Doljești, Botești, Cândești, Tarcău, Podoleni, Tazlău, Rediu, Girov, pe primarul Nechifor Ioan – comuna Drăgănești, pe domnul primar Mihai Cazimir – comuna Boghicea, pe cei de la Sagna, pe domnul primar Grigoraș Miluc – comuna Ruginoasa, Dragomirești, Săvinești, Zănești, pe domnul primar Marcel Bîrjoveanu – comuna Moldoveni, pe cei de la Borlești, pe domnul primar Dan Coroamă – comuna Ceahlăul, pe doamna Emilia Acozmei – comuna Bălțătești, pe cei de la Bahna, pe domnul primar Dan Marian Lupu – comuna Trifești, pe cei de la Tașca, pe domnul primar Baciu Ioan – comuna Horia, pe domnul primar Gheorghe Manea – comuna Ghindăoani, pe cei de la Dobreni, pe domnul primar Vasile Coroi – comuna Făurei, pe colegii de la Bicaz, pe cei de la Ștefan cel Mare, pe cei de la Costișa, pe cei de la Pipirig, pe cei de la Vânători Neamț, pe domnul primar Vasile Ivancea – comuna Secuieni, pe cei de la Crăcăoani, pe domnul primar Dumitru Bălăjel – comuna Răucești, pe cei de la Bodești, pe cei de la Dămuc, pe cei de la Mărgineni, pe cei de la Piatra Șoimului, pe cei de la Farcașa, pe cei de la Ion Creangă, pe cei de la Hangu, pe cei de la Timișești, pe domnul primar Vasile Alexandroaia – comuna Grințieș, pe cei de la Bîra, pe cei de la Poiana Teiului și pe cei de la Tupilați pentru că au obținut rezultate de peste 50%, la alegerile prezidențiale>>.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns