Cozmanciuc: Căsătoria este uniunea dintre un Bărbat și o Femeie!


Aceasta a fost declarația pe care președintele PNL Neamț a făcut-o ieri după ce proiectul legislativ legat de organizarea unui referendum privind revizuirea Constituției pe tema familiei și a căsătoriei a trecut de plenul Camerei Deputaților. Din cei 270 de deputați prezenți în sală, 232 au spus DA referendumului, 22 s-au opus, 13 au preferat să se abțină iar alți trei nu au votat.
Am votat DA pentru adoptarea PL 127/2017 (iniţiativă cetăţenească) privind revizuirea Constituţiei României.Pe baza valorilor morale în care cred și a credinței pe care o am: Căsătoria este uniunea dintre un Bărbat și o Femeie. Astfel, susțin și poziția oficială a Bisericii Ortodoxe, cu ai cărei reprezentanți am avut discuții de suflet, dar și corecte privind viitorul țării. Un dialog similar am avut cu alți prieteni și oameni de caracter, de alte confesiuni”, a precizat Cozmaciuc.
În același timp, liderul PNL Neamț a spus că liberalii din vor încerca să vină cu amendamente pe textul inițiativei cetățenești, pentru încurajarea garantării întemeierii familiei prin Constituție.
Însă, în cadrul referendumului care se va organiza pe această temă majoritatea românilor va decide dacă acest lucru va fi trecut clar în Constituție. În același timp, ca liberal continui să susțin că toți cetățenii din această țară trebuie să aibă garantate drepturile și libertățile așa cum sunt ele definite în Constituție și în legislația în vigoare. Și nu doar ca liberal, ca și creștin ortodox sunt pentru toleranță și iertare. Totodată, alături de colegii liberali, așa cum a anunțat și președintele partidului Raluca Turcan vom încerca să facem amendamente pe textul inițiativei cetățenești, astfel încât să încurajăm garantarea întemeierii familiei prin Constituția României și, totodată, să clarificăm și instituția căsătoriei. Important este să ne gândim la viitorul nostru și al României”, a conchis Cozmanciuc.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Cozmanciuc: Căsătoria este uniunea dintre un Bărbat și o Femeie!

  1. Zau? Cu ce deranjeaza doi barbati sau doua femei care se casatoresc? Fiecare om e liber sa faca ce doreste cu viata lui, atata vreme cat nu deranjeaza pe nimeni.De cand trebuie sa spuna statul sau biserica cuiva cu cine sa se casatoreasca?
    Daca oamenii se inteleg, e treaba lor. Pana la urma nu stiu de ce-si bat capul sa ceara voie.

  2. @Aiurica
    Uniunea dintre doi barbati(in primul rand) este o anomalie. Ca barbat sa fii atras fizic si sentimental de catre un alt barbat, este ca si cum ai avea ,,un anus contra naturii”. Pe direct, este o ,,defectiune” psihica, la ,,mansarda” sau cum vrei sa-i spui… Si la fel de anormal este si faptul ca se poate LEGIFERA o astfel de uniune prin casatorie LEGALA. Perversiunile lor
    ( ca nu poti sa asociezi cuvintele sex sau dragoste) au adus si boli incurabile, precum SIDA. Pe lesbiene mai ca le-as intelege( deceptii in dragoste, s.a. si experimentarea a ceva, totusi, curat, daca analizam bine, prin comparatie cu homosexualii). Asta ca sa nu privim musai crestineste pentru cei care sunt ,,iritati” de Biserica, asa ca si institutie. Oricum nu-i opreste nimeni sa traiasca asa cum s-au nascut, adica ,,pe invers”!

  3. Nu cred ca sunt erori ale naturii, pur si simplu le place sa foloseasca alte orificii.Este problema lor, si daca vor sa se casatoreasca , e treaba lor.Nu e grija mea ca e casatorit Gicu cu Bibicu, sau Tanta cu Marghioala.Asa vad aceste persoane casatoria, sa fie lasate in pace.Se da prea mare importanta actului sexual, faca ce vor ei in pat…

Lasă un răspuns