Cozmanciuc: Bugetul pe anul 2020 asigură creșterea salariilor, pensiilor, creșterea nivelului investițiilor publice și fonduri pentru Autostrada Unirii

Prin bugetul propus de Guvernul PNL pentru anul 2020 se asigură creșterea salariilor, pensiilor și creșterea nivelului investițiilor publice. Și, cel mai important, este prevăzută finanțarea marilor proiecte de infrastructură, inclusiv pentru autostrada Unirii.

Județul Neamț și zona Moldovei au parte de susținerea Guvernului pentru a se dezvolta prin proiecte care vor aduce plus valoare și vor crește nivelul de trai.

Este pentru prima dată în ultimii ani de zile când bugetul de stat este realizat pe cifre reale, în mod responsabil față de cei care contribuie prin taxe și impozite la constituirea bugetului. PNL dă dovadă de respect față de cetățeni și suntem preocupați să cheltuim fondurile publice în mod responsabil și cu efecte maxime.

Drept dovadă, la elaborarea bugetului pe anul 2020 s-au prevăzut următoarele: sunt înghețate salariile demnitarilor, este redusă subvenția pentru partidele politice, se interzice cumulul pensie/salariu pentru angajații din sectorul public, se interzic detașările din sectorul privat în sectorul public, au fost raționalizate cheltuielile cu bunuri și servicii ale instituțiilor publice. Au fost luate măsuri care să genereze economii la bugetul de stat, astfel încât să poată fi respectate celelalte angajamente legale referitoare la pensii și salarii.

Bugetul pe 2020 are în vedere o creștere economică de 4,1% și o pondere a investițiilor de 4,5%, respectiv mai mare decât în 2019 cu 6,3 miliarde de lei, și o rată a inflației de 3,1%.

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

Comentarii Facebook

One thought on “Cozmanciuc: Bugetul pe anul 2020 asigură creșterea salariilor, pensiilor, creșterea nivelului investițiilor publice și fonduri pentru Autostrada Unirii

 1. Cozmanciuc abonatule la contracte cu statul,daca o mai tii langa cu cresterile de tot felul in conditiile in care aceasta tara este in faliment din cauza acestor cresteri aberante de salarii a parazitilor care lucreaza la stat a pensiilor speciale a altor paraziti care nu au facut nimic toata viata lor profesionala chiar ca nu o sa mai voteze nimeni cu PNL.

  Alegerile le veti pierde cu siguranta.100%

  Daca nu intelegeti ca cei care v-au votat, v-au votat sa dati afara oameni de la stat mafiot care nu fac nimic si ne maninca viitorul acestei tari,sa taiati pensiile speciale inclusiv ale” militarilor” si salariile colosale a statului paralel reprezentat de Justitia din aceasta tara care a patronat toate hotiile si a fost complice cu toti hotii si care nu a dat dovada decat ca e corupta,obedienta si de o incompetenta crasa atunci veti dispare de pe scena politica.

  Daca veti bate campii in continuare adresindu-va parazitilor si asistatilor social veti dispare de pe scena politica.

  Daca nu intelegeti ca statul suntem noi cei care lucram la privati platind taxe si impozite iar voi va bateti joc de acesti bani spaguind categorii sociale pentru a va asigura niste voturi ca sa furati din partea unor analfabeti care tin aceasta tara in loc de 30 de ani veti dispare de pe scena politica.

  Timpurile s-au schimbat Cozmanciuc,daca nu intelegeti veti dispare de pe scena politica.

Lasă un răspuns