Cozmanciuc anunță principiile Alianței „Împreună pentru Neamț”: Dezvoltare, transparență, ban public cheltuit eficient


Alianța de Dreapta de la Neamț (numită deja „Împreună pentru Neamț”) își propune dezvoltarea județului pe baza criteriilor de transparență și de chletuire judicioasă a banului public, a declarat deputatul PNL Mugur Cozmanciuc în conferința de presă de azi.

Vrem să transmitem azi un lucru simplu, clar și scurt fără prea multe cuvinte: noi, cele trei formațiuni politice, aici de față, din județul Neamț, ne-am întâlnit și am stabilit că împreună să formăm majorități care să aibă drept obiectiv dezvoltarea județului, al municipiilorPiatra Neamț,Roman și al celorlalte localități. Prezența noastră aici, împreună, reprezintă primul pas pe care îl facem pentru ca județul Neamț să pășească pe calea dezvoltării. Programele pe care le-am prezentat în campanie sunt într-un consens, sunt complementare și vor avea susținerea noastră politică la nivel de județ, municipii și localități. Vă asigur că suntem deschiși dialogului transparent, ca județul Neamț să fie condus pe baza principiilor transparenței, a banului public cheltuit în mod eficient. Fiecare formațiune politică este pregătită pentru implementarea programelor propuse”, a declarat Cozmanciuc, președinte al PNL Neamț, încadrat de șefii de la USR/Plus și Pro România Neamț.

Cozmanciuc a mai punctat (cu bătaie mai ales spre PMP Neamț) că Alianța poate fi extinsă: Lucrurile pentru noi și între noi sunt foarte clare, înțelegerile bine așezate, iar lipsa răspunsurilorla întrebări legate de funcții și persoane vine din respect pentru toți cei care vor să facă o alianță împotriva PSD. Mai avem răbdare: dacă există oameni în politică, formațiuni care vor să fie împotriva PSD și a lui Ionel Arsene, nu ca persoană, ci ca modul de lucru pe care îl reprezintă, sunt bineveniți. Nu este o eschivare, ci o strategie, transparentă, asumată între noi și transmisă public pentru a merge mai departe pentru proiectele noastre. Noi suntem înțeleși, nu ne dorim funcții și, nu ne-am întâlnit pentru a împărți funcții. Obiectivul nostru este ca județul Neamț să fie un model de dezvoltare în România. Nu este vorba despre un algoritm politic. Am întâlnit mult bun simț șirespect pentru ideea ca noi în următorii 4 ani să funcționăm pentru dezvoltarea județului. Le mulțumesc celor doi parteneri pentru asta.
Noi nu refuzăm pe nimeni, dar nici nu umblăm la pețit ca să căutăm pe cineva de zestre. Am spus public care sunt cerințele, pentru că sunt și cerințele electoratului. Prezența scăzută la vot în mediul urban este un  mesaj de care vom ține cont”.

D.V.

One thought on “Cozmanciuc anunță principiile Alianței „Împreună pentru Neamț”: Dezvoltare, transparență, ban public cheltuit eficient

  1. Numai minciuni.
    Orasul a fost condus de PNL pana acum si nu s-a facut nimic.
    Aceleasi practici ca PSD in administrarea acestui oras.
    Nici o diferenta.

Lasă un răspuns