Coşmarul parlamentarilor de Neamţ are … 55 de kilograme şi 1,62 metri!

Coşmarul parlamentarilor nemţeni are un nume: Teo Rusu. Jurnalista romaşcană a anunţat pe siteul ei – inroman.ro – că în acest mandat îi va monitoriza pe toţi cei 11 deputaţi şi senatori care îi reprezintă pe nemţeni în parlamentul Romîniei.

Criteriile de bază ale respectivei monitorizări, vor fi:
-când și de ce iau cuvântul;
-dacă și ce interpelări formulează către Guvern;
-care este activitatea lor din comisii;
-ce poziții publice iau;
-dacă și cum se luptă pentru Neamț;
-care este prezența.

Cei 11 parlamentari care o vor avea ca umbră pe jurnalista respectivă sunt:
Senat – Emilia Arcan (PSD), Dan Manoliu (PSD) și Eugen Țapu Nazare (PNL)
Camera Deputaţilor –  Ioan Munteanu (PSD), Dănuț Andrușcă (PSD), Neculai Iftimie (PSD), Ciprian-Constantin Șerban (PSD), Alexandru Rotaru (PSD), Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (PNL), Laurențiu-Dan Leoreanu (PNL), Iulian Bulai (USR).

” Această monitorizare are un dublu rol: acela de a-I stimula pe parlamentari să fie mai prezenți în teritoriu și acela de a-I încuraja pe cetățeni să fie mai curajoși în a cere parlamentarilor implicare în rezolvarea chestiunilor de interes pentru comunitate și pentru țară. Monitorizarea parlamentarilor nemțeni va fi evidențiată în cadrul unei secțiuni ce va fi special creată în acest sens pe inRoman.ro”, a precizat Teo Rusu.
„Coşmarul” parlamentarilor de Neamţ are peste 9 ani de experiență în presa locală și națională – beneficiară în 2014 a programului „Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog” – şi este coautor al portalului național justitiecurata.ro. Fizic vorbind, Teo este ceea ce se cheamă o fătură firavă, are doar 1,62 înălţime şi cel mult 55 de kilograme…

Daniel VINCA / sursa imagini: facebook – Teo Rusu

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns