Coronavirus, școli închise, LIPSĂ APĂ în Roman, Tîrgu Neamț, Alexandru cel Bun


Plouă cu avarii la rețeaua de apă administrată de APASERV și în plină criză a Coronavirusului și fix în ziua în care zeci de mii de elevi din Neamț au rămas acasă pentru că au fost închise școlile. Numai pentru azi, Compania Apaserv (director tehnic pensionarul Gheorghe Nicolae) a anunțat întreruperi de furnizare a apei (cauzate de avarii la care se intervine) în municipiul Roman, orașul Tîrgu Neamț și comuna Alexandru cel Bun.

Mai jos, anunțurile APASERV:

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A  anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 11.03.2020, în intervalul orar 13,30-16,00, în Orașul Tîrgu Neamț.

Sunt afectați utilizatorii de pe străzile: Cetății, Siretului, Izvor și Luncii.

………

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile de pe str. Mihai Viteazu, Compania Județeană Apa Serv S.A  anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, joi, 12.03.2020, în intervalul orar 09:00-13:00, în Municipiul Roman.

…………

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A  anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 11.03.2020, în intervalul orar 09:00-14:00, în Comuna Alexandru cel Bun.

Sunt afectați utilizatorii din satul Vădurele, de pe străzile: Virtuții, Independenței, Apusului și Unirii.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns