Coronavirus: 3 chinezi din Neamţ, dosar penal pentru că nu au respectat „carantina la domiciliu”

3 chinezi cu drept de şedere în România, rezidenţi în judeţul Neamţ s-au ales cu dosar penal pentru incalcarea articolului 352 din Codul Penal (”zadarnicirea combaterii bolilor”), a anunţat Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, într-o conferinţă de presă.
Ministrul Vela a previzat că respectivii nu au respectat măsura auto-izolării la domiciu, numită popular „carantina la domiciliu”. Ar fi vorba de 3 chinezi care locuiesc în orăşelul nemţean Roznov, care ar fi fost consemnaţi la domiciliu, 14 zile, până pe 26 februarie dar care pe 23 februarie au fost văzuţi şi filmaţi în locuri publice, anunţă TVM Neamţ.
Din punct de vedere medical, cei 3 chinezi nu au fost diagnosticaţi cu coronavirusul actual, măsura de izolare fiindu-le impusă doar pentru că veniseră din China.

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Coronavirus: 3 chinezi din Neamţ, dosar penal pentru că nu au respectat „carantina la domiciliu”

  1. numai in neamt se putea intampla asa ceva . dosar penal deschis aiurea , parca am fi pe vremea lui bacalbasa . trebuie adus mos teaca sa combata epizotia cu pusca .
    daca apare virusul pe strada , cate sunete de sirena se emit de catre imbecilii de la iSU ?
    vin mii de romanasi diasporeni , de frica virusului , din italia . cate dosare penale se deschid la IPJ si parchet ? cred ca virusul prostiei este cel mai devastator in judetul nostru si nu pare a avea leac . se dezvolta exponential , mai ales la autoritati .
    virusul acesta al prostiei nu va doare , inteligentilor ?

    in loc sa invatam oamenii sa se protejeze , prin igiena stricta , deschidem dosare . capete de politieni inculti.

  2. Ia sa il intrebati pe „stimatul” primar Ciubotariu din Roznov ce mama dracului au facut autoritatile in cazul asta….politistii,medicii,asistentii social,toate leprele alea care sunt mai ocupate sa faca bani decat de siguranta cetateanului.Pardon,a prostului care le plateste salarii….

Lasă un răspuns