Cornel Agăleanu întregeşte echipa Rotary de la CJ Neamţ

Cornel Agăleanu (PNL) a jurat azi că va servi binele locuitorilor judeţului Neamţ, după ce a fost validat drept consilier judeţean, pe locul lăsat vacant de demisia Monicăi Anton.

Lucian Corneliu Agăleanu (după numele complet din buletin) a întregit nu doar plenul CJ ci şi ceea ce ar putea fi numită echipa Rotary, în „Parlamentul judeţean” fiind acum nu mai puţin de 4 membri din Clubul Rotary Piatra Neamţ care a funcţionat după anii 2000 (a mai fost un alt club şi înainte).
Clubul respectiv a fost înfiinţat chiar de Agăleanu, care a fost şi primul preşedinte. În acea echipă de la început au fost şi Dan Constantin (fost preşedinte al CJ dar şi al clubului) dar şi Ionel Arsene (actual preşedinte al CJ Neamţ, fost si el presedinte Rotary) si Vasile Nica (PSD)…

Nu ştim dacă acel club mai funcţionează (in structura de atunci), dar cert este că exemplele Constantin şi Arsene arată că membrii (actuali sau foşti) pot avea o carieră de succes în CJ, ajungând chiar până la funcţia de preşedinte. Iar dacă la cei doi de mai sus îl adăugăm şi pe Vlad Maroci (fost Rotary dar fost şi preşedinte al CJ Neamţ) vorbim deja de cel puţin 3 nemţeni care au în CV-ul lor cumulul Rotary-funcţia supremă în administraţia publică judeţeană.

Va duce şi Agăleanu mai departe tradiţia rotaryenilor de succes din administraţia publică judeţeană?

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns