Copilă de șase ani, accidentată din vina mamei. Femeia a intrat cu mașina în șanț


O fetiță de șase ani a fost rănită ieri după amiază, după ce mașina condusă de mama ei a ajuns în șanț, informează Poliția Neamț. Accidentul avut loc pe drumul ce face legătura între Mărgineni și Hoisești. Cercetările efectuate de oamenii legii au scos la iveală faptul că șoferița de 30 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a ajuns pe contrasens și s-a oprit în șanțul care separa șoseaua de terenurile agricole.
Și tânăra aflată la volan s-a accidentat în urma impactului, iar mașina a fost distrusă aproape în totalitate.
Un alt eveniment rutier soldat cu victime a avut loc tot ieri la prânz, de această dată la Roman. Vinovat este un șofer de 44 de ani, care nu a dat prioritate de trecere mașinii conduse de un bărbat în vârstă de 61 de ani. În urma impactului, atât șoferul nevinovat, cât și pasagera sa, în vârstă de 62 de ani, au fost răniți.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Pe numele conducătorilor auto au fost deschise dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.
Ultimul accident a avut loc tot ieri, pe drumul comunal din Farcașa. Protagoniști au fost un biciclist de 16 ani și un băiețel de 8 ani. Micuțul era ieșit la joacă, dar nu pe trotuar, ci pe șosea, iar adolescentul n-a fost atent și a dat peste el cu bicicleta. Cei doi au ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns