Copil de 3 luni din Podoleni mort în condiţii suspecte! Ipoteză – ar fi fost trântit de perete!

Update: Copilul nu ar avea 3 ani ci 3 luni. Informatia cu 3 ani a fost prima, neoficiala, primita. Din pacate, telefonul Vestea la pustatorul de cuvant al Politiei Neamt a sunat in gol…

Un copil de 3 ani din Podoleni a murit în Sâmbăta Învierii după ce a fost dus cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean Neamţ. Există mai multe elemente care duc spre ideea unui deces suspect astfel că, încă de ieri, Poliţia a demarat o anchetă.

Ambulanţa a preluat copilul ieri dimineaţă, acesta a decedat însă la spital şi, deja la ora 12, era alertă în Podoleni. Poliţiştii de la Secţia Săvineşti făceau deja verificări şi a fost chemat de acasă şi asistentul social, deoarece este vorba de o familie cu probleme.

Din primele informaţii neoficiale, corpul copilului ar fi prezentat urme de lovituri, prin presa de sau cu un corp dur. Oamenii din sat – gura lumii slobodă – spun că acesta ar fi fost trântit de un perete. Unii spun că genstul ar fi fost comis chiar de mama acestuia, Ana Archip, alţii că de fapt agresoarea ar fi sora copilului (de vreo 17 ani care, la rândul său, ar avea un copil nou-născut).

Vom reveni.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns