Copii accidentați de Salvare


Doi copii au fost accidentați ieri la Piatra Neamț de o mașină a Ambulanței, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț. Cei doi – unul de 13 ani, celălalt de 8, mergeau cu bicicleta, iar la intersecția străzilor Gheorghe Asachi și Cernegura, șoferul de pe ambulanță, în vârstă de 43 de ani, nu i-a putut evita, acroșându-i. Puștiul de 13 ani a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit într-o altă mașină. În urma impactului, copiii s-au ales cu mai multe răni
Bărbatul de 43 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Tot cu dosare penale s-au ales și alți doi conducători auto, unul de 42 de ani, celălalt cu un an mai în vârstă. Primul conducea prin Pipirig și a accidentat un băiețel de opt ani, care a traversat strada fără să se asigure. Cel de-al doilea șofer se face vinovat pentru un accident ce a avut loc la Roman, a cărui victimă a fost un tânăr de 25 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns