Cool! Ministrul Apelor, în apă, cu blugii traşi peste cizmele de cauciuc!

Anumite exerciţii de imagine nu pot convinge la capitolul credibilitate, mai ales dacă „actorii” sau „scenariştii” nu sesizează contrastul dintre decor şi roluri. Este cazul Ministrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş care a făcut o inspecţie la acţiunea de ecologizare de pe lacul Izvorul Muntelui împreună cu Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ.

Cei doi au fost însoţiţi şi de câteva echipaje de presă alese pe sprânceană şi evident că, fie din proprie iniţiativă, fie la propunerea vreunui PiaR-ist, nu a lipsit o repriză în care aceştia s-au alăturat acţiunii voluntarilor.

Foarte frumos numai că Ministrul Ioan Deneş a uitat că şi-a tras blugii peste cizmele de cauciuc şi, când a intrat în apă, partea de jos a pantalonilor nu a mai fost protejată. Şi apoi nici nu a mai fost cazul că bage marginile pantalonilor în ciubote pentru că acele bucăţi de textil erau ude…

Oricum, ciudat că din toţi specialiştii de imagine, nimeni nu i-a atras atenţia Ministrului Deneş că pantalonii nu se trag pe deasupra cizmelor de cauciuc…

Tot cool a fost costumat şi preşedintele Ionel Arsene care, la geaca de şantier şi blugi avea, iniţial, ciubotele cu marginea de sus îndoită. Numai că, mai practic decât tovarăşul său de partid, când a intrat în apă, Arsene a desfăcut marginea îndoită, ca să se protejeze cât mai eficient.

Imaginile care însoţesc acest text au fost luate de pe facebook, unde au fost postate de Arsene sau de alte surse.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns