CONTRABANDĂ! 1390 de pachete de ţigări confiscate!

*** Circa 27800 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă, confiscate în urma unei acțiuni organizate de Poliția municipiului Piatra Neamț ***

Ieri, 08.03.2016, polițiștii structurii de ordine publică din cadrul Poliției mun. Piatra Neamţ au acționat pe linia prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a actelor ilicite de comerț.

Astfel, în jurul orei 12.30, în urma controalelor efectuate în Piața Haralambie din municipiu, polițiștii au identificat 1392 de pachete de țigări deținute ilegal în vederea comercializării. Cele circa 27800 de țigarete de proveniență străină, care nu au fost suspuse regimului vamal, au fost ridicate, până la finalizarea verificărilor.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili întreaga activitate infracțională și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” prevăzute şi pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

sursa: IPJ Neamt

Lasă un răspuns