Constantin Teodorescu, premoniție despre alegerile locale din 2020, la Piatra Neamț: „Multă mizerie, campanie murdară!”

Fostul viceprimar și actualmente consilier local în CL Piatra Neamț, Constantin Teodorescu prevestește o campanie nu doar acerbă ci și murdară la viitoarele alegeri locale.

„Din ce unghi să privesc problema aceasta?
De ce ai intra într-o competiție electorală? De ce ți-ai sacrifica timp, energie, nervi, resurse?
Am fost atenționat că va fi multă mizerie, o campanie murdară, greu de suportat. Că lupta nu va fi pe principii și proiecte, ci pe a săpa groapa unul altuia. Că lupta va fi inegală, că unii vor cumpăra tot ce se poate cumpăra și vor avea acces la toate mijloacele materiale, pentru a-și îndeplini visul lor și al acoliților lor!”, spune Teodorescu într-un mesaj făcut public pe net. Deși nu menționează explicit alegerile locale, trimiterea la prima rundă electorală din 2020 este mai mult decât evidentă în condițiile în care Teodorescu s-a înscris în cursa internă a PNL Piatra Neamț pentru desemnarea viitorului candidat liberal pentru funcția de primar de Piatra Neamț.
Actualul primar, Dragoș Chitic a candidat sub sigla PNL dar a anunțat că nu mai candidează în actualele condiții, adică (auto)suspendat din partid, conform Statutului PNL care prevede acest „divorț” în cazul celor condamnați în prima instanță.

Teodorescu face referire și la diverse scenarii care ar circula pe piață în legătură cu viitoarea campanie: <<

Ei bine, aici nu mă regăsesc, nu am ce cumpăra, nu am ce vinde și nu am ce promite.
Nu vreau să fim iar în situația de a alege răul cel mai puțin rău! M-am săturat de 30 ani să fac asta! Vreau să ies la vot cu convingerea că cel pe care-l aleg merită să-i acord încrederea mea!
Cum lucrurile nu pot fi simple, aud fel și fel de scenarii și mega-para-scenarii. Sincer, chiar nu vreau să le aud, chiar nu am timp pentru boala asta numită ”scenarită”, nu se prinde deloc de mine. La fel nici aruncatul cu pietre nu intră în paleta mea de preocupări.
Era să uit, o să am mulți dușmani, mai zic unii. Ei bine, nici pe asta nu o cred.
Care este diferența dintre un dușman și un prieten fals, sau, pe care l-aș prefera?>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns