Consilierul PMP George Apetrei: „Centură ocolitoare cu 4 benzi la Piatra Neamţ şi un oraş redat tinerilor!”


Consilier local la Piatra Neamţ din 2018 şi candidat pe lista PMP de la alegerile locale din 2020, George Apetrei consideră că a venit vremea va viitoarea administraţie să aibă viziunea unui oraş mai suplu, inclusiv din punct de vedere rutier şi să pună mai mare accent pe proiectele care vizează un trai decent pentru tineri şi familiile tinere.
Unul din principalele proiecte pe care Apetrei crede că l-ar putea aplica o administraţie PMP a oraşului este o centură ocolitoare la Piatra Neamţ, cu 4 benzi de circulaţie, investiţie care ar fi atât în folosul pietrenilor cât şi al turiştilor sau al conducătorilor auto aflaţi în tranzit. 

Pe lista de priorităţi pentru viitorul mandat, Apetrei punctează curățenia şi siguranța cetățenilor. Iar pentru un consilier local de 32 de ani, căsătorit, cu 2 copii, nici nu e de mirare că, asemenea tuturor pietrenilor aflaţi în situaţii similare, îşi doreşte ca parcul orașului să fie adus la standarde europene plus reabilitarea și modernizarea locurilor de joacă.

De asemenea, George Apetrei subliniază şi că „Eu cred că tinerii din ziua de astăzi au nevoie de zone de agrement unde să poată să iasă în timpul liber. Ca să vă dau un exemplu, avem un proiect în desfășurare, proiect început de noi la cererea tinerilor pietreni, de a moderniza skate park-ul din ștrand la standarde europene”. 

La fel ca viceprimarul Bogdan Gavrilescu (şeful organizaţiei judeţene PMP şi candidatul de peste câteva luni pentru funcţia de primar), mai junele ales local este un susţinător înfocat al refacerii Igloo-ul de pe Cozla, „unde se pot desfășura foarte multe evenimente atractive atât pentru locuitorii orașului Piatra Neamț, cât și pentru cei din alte localități”.

„Eu, alături de colegii mei ne dorim foarte mult să oferim cetățenilor, tot ceea ce merită, și pentru aceasta vom veni în continuare cu proiecte viabile pentru Piatra Neamț” spune Apetrei şi în această idee, tocmai pentru ca oferta electorală a PMP să fie conectată la agenda cetăţeanului, „în ciuda vremii nefavorabile, de la începutul săptămânii trecute am început, alături de domnul viceprimar Bogdan Gavrilescu și restul colegilor mei să  discutăm cu oamenii din oraș, să le ascultăm cerințele și nevoile și să încercăm să rezolvăm cât mai multe din acestea. Eu cred că doar așa poți da dovadă că ești alături de cetățeni, nu doar din spatele unui birou. Mișcarea face parte din numele partidului nostru și asta ne definește”, spune PMP-istul.

 


George Apetrei este fost sportiv de performanţă, absolvent al Liceului Sportiv şi a unei Facultăţi cu profil similar din cadrul 
Universității Vasile Alecsandri. Este pietrean get-beget iar ca sportiv a evoluat pentru echipe locale dar şi pentru Volei Știința Bacău. În politică a intrat în 2015, în PMP, „singurul partid din care am făcut vreodată parte”.

Prestaţia PMP în administraţia locală o vede ca pe un test deja promovat: <<În ultimii 4 ani domnul viceprimar Bogdan Gavrilescu alături de PMP a reușit să îndeplineacă peste 50% din obiectivele propuse 2016. Am să vă spun câteva:
– a reușit să facă Planul Urbanistic General al orașului
– a reușit să modernizeze punctele de colectare selectivă dintr-o parte a orașului, urmând ca în cel mai scurt timp să fie modernizate și restul acestora
-în anul 2019, cu ajutorul domnului viceprimar, în Piatra Neamț s-a reciclat mai mult cu 50% față de ceilalți ani
– fiindcă vremea de afară a fost prielnică a redeschis în 2019 pârtia de ski, care nu mai fusese deschisă de 3 ani, lucru care a favorizat turismul din zonă>>. 

D.V.

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Consilierul PMP George Apetrei: „Centură ocolitoare cu 4 benzi la Piatra Neamţ şi un oraş redat tinerilor!”

  1. Ăsta trebuie bine legat şi dus la tratament, că o dă grav în SF-uri.

  2. Ocolim Berlinul si noi nu stim? 🤣😂ferească sfântul si cică sa ne conduca tineretul!Si ăsta a lucrat în construcții înstrăinatate ca multi altii din partidele astea si vin cu asa ideei mărețe?!aaa plus mai umbla si dupa funcții…mai mare pălăria decât voi mai băieți.

Lasă un răspuns