Consilierul Olariu despre mesajul în care le dă „ceva” PSD-istelor: „Ironie și umor!”

Consilierul local Marian Adrian Olariu consideră absolut mesajul de pe tricoul său, prin care le dă „ceva” doamnelor și domnișoarelor din PSD. Mai mult, alesul local care e și președinte TNL Piatra Neamț este convins că acel text considerat de mulți nemțeni drept „o abjecție” ar reprezenta, în substanță, „ironie și umor”.

„Ironia si umorul fac orice protest mai eficient si mai cu ecou! Dar ca sa intelegi asta, e nevoie sa ai mai mult decat un blog!” a fost mesajul postat astăzi, după apariția articolului din Vestea (Mesaj de adevărat bărbat și consilier local: „Caut doamnă sau domnișoară psd-istă! Vreau să-i dau ceva!”) de alesul local de la PNL Piatra Neamț. Și pentru ca aceste adevăruri să fie înțelese pe deplin, Olariu a postat din nou fotografia cu tricoul cu acea inscripție:

Nu toți nemțenii sunt de acord cu el. Chiar și cei care au fost, poate, mai toleranți cu celebrul M**E PSD (pe care l-au considerat un mesaj dur, frust, dar tintit nu spre persoane ci spre partid) consideră că de această dată invitația adresată femeilor din PSD este una la persoană, de nepermis în limbajul public, cu atât mai mult cu cât este vorba despre un politician.

D.V.

3 thoughts on “Consilierul Olariu despre mesajul în care le dă „ceva” PSD-istelor: „Ironie și umor!”

  1. Ar vrea domnii astia din PNL sa dea persoanelor de sex feminin din PSD „ceva” , insa din pacate unii nu au cu ce, de aceea devin frustrati

  2. Un semi-interlop , caracteristic pentru „noua clasa politica”!Valabil pentru absolut toate partidele!

  3. Este incredibil cat de mult a involuat societatea noastra. In mod normal un individ precum cel prezentat in articol ar trebui internat intr-un spital de boli psihice in loc sa-si faca veacul intr-un partid istoric. Tragic este faptul ca individul cu pretentii de om politic incaseaza indemnizatie de la CL. Singurul criteriu pe baza caruia astfel de indivizi ajung in functii publice este suma de bani transferata in contul partidului in campania electorala. In rest, la capitolul realizari personale, 99% dintre ei sunt NA (a se citi Nulități Absolute) și se pot lauda doar cu exercitii de intarire a incheieturilor de la ambele maini, efectuate intr-un cadru intim, nicidecum cu ce vor ei sa le dea pesedistelor.

Lasă un răspuns